1. elokuuta 2009

Unelmapäivä Paperinauhassa!

Reissullamme oli vain yksi ja tärkeä kohde ja se oli:


Kuvaa painamalla pääsen suoraan Paperinauhaan!!!Ensimmäisenä haluan KIITTÄÄ HELIÄ aivan upeasta kokemuksesta ja ajasta meidän kanssamme!!

Ikinä en ole käynyt näin rauhallisessa, seesteissä, rennossa, selkeässä, siistissä ja selvässä askartelukaupassa, jossa on näin PALJON tarjolla tavaraa ja ideoita! Kiitos valtavasti!!!!!!

Päivästä on niin hyvä fiilis edelleen itsellä, että pysty sanoin kuvaamaan. Ei ollut kiire, ei paniikkia, ja aikaa jutella, istahtaa yms...

Kun pääsimme Seinäjoelle, niin olimme oven rivassa jo 9.45, mutta ihanasti päästiin sisään jo hieman etukäteen. Puolen päivän aikaan lähdettiin kaupunkikierrokselle.

klo 15 palattiin taas Paperinauhaan ja sitten bongattiin blogeista tuttuja sitten samalla!! Klo 17 lähdettiin sitten hiljalleen kotia kohti, kun kurssit alkoivat!

TODELLA UPEA PÄIVÄ!!
Suosittelen kaikille lämpimästi tekemään päivän shoppailureissua
Seinäjoelle vaikka perheen kanssa!!!

Aukeama, joka aukeaa heti ovelta hieman vasemmalle katsoen!


Yleiskuva kaupasta ovelta kuvattuna oikealle päin kääntyen!


Täältä löytyis maskeja, kyniä, värejä, maaleja..... :D


Täällä sai kanssa tovin aikaansa menemään eli kaikki ihanat leimasimet!!!!!!


Miijjan taustalta löytyi kukkaia, blingiä, nauhoja.... ah mitä kaikkea ihanaa...


Tämä paperiosasto oli ihan LIIAN IHANA! Siis siellä oli vaikka mitä... joten annoin itselleni luvan tutusta vain tähän keskustaan ja jätin tutkimatta irtopaperit. Silloin ei olisi hullukaan pitänyt minua kurissa!!!


Välillä oli tosiaan pakko käydä kassallakin :DKerrankin ehdittiin juttelemaan kunnolla ja rauhassa myös Miijjan kanssa. Miijja näytti paljon kaikkea mielenkiintoista juttua... tämä nainen hurahti ainakin pariin asiaan... niistä näette ja kuulette sitten syksyn mittaan :D Kiitos Miijja kaikista vinkeistä ja keskusteluista!!! Nähdään taas syksyllä Raumalla!Paikalla oli myös eräs nainen ns. tapaamisista tuttu! Kukahan se mahtoi olla? Arvaatko sinä?Vaatimattomat ostokseni Paperinauhasta. Päivän harrastus oli ostaa osissa... nämä ... niin ja nämä... ja nämä... Mutta niin PALJON jäi vielä hyllyyn... aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh!!!!!

KKKKKKKKKIITOS kaikille tästä päivästä, jotka siihen osallistuitte!!!

8 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Hyvältä näyttää... Hyvä, että jäin kotiin, säästyi vähän rahaa ;)

Sitten tuohon, että kuka se siinä istuu niin vastaa vähän turkulaisittain, että "ei kai se vaa mummeli ole" :))))

Maisku kirjoitti...

Voi ei, ihanaa:) Onneks ei täällä päin tuollaista kauppaa ole, rahat loppuis alta aikayksikön:D (Njaah, ihan niinkuin sitä koskaan ois ylimääräistä)

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

maiju - oliskohan??? Hymmmm ;D

Taava kirjoitti...

Kunpa oisin saanut olla mukana...

Maaret kirjoitti...

Joo, kiva reissu ja kiva postaus, "sapettaa"! Täällä mä istun päivät kalaleskenä ja yritän askarrella edes niillä vähillä materiaaleilla, mitä mukana on :( Sitten toiset "kehtaa" matkustella askartelukauppaan ihan vaan Seinäjoelle saakka ja varsinkin kauppaan, jossa on noin seesteistä ja aivan ihastuttavan näköistä, tavarapaljoudesta nyt puhumattakaan!
No, nyt kun sain purkaa kateellisuuttani ja tuskaani, niin aina on jotain hyvääkin asioista löydettävä, joten: Onneksi säästyi rahat, niin voin sitten Raumalla törsätä enemmän:):)

Pirkkis kirjoitti...

Kyllä tuonne on päästävä!!! Onneksi matkaa on vain vajaat 200km.

Piipero kirjoitti...

Hyviä kuvia. Tosi hyvin sait tallennettua Paperinauhan raikkauden ja tavarapaljouden.
Oioi... onneks ei liian lähellä oo toi Seinäjoki - mut silti, sen tiedän että siellä tuun käymään toistekin.

Minsku kirjoitti...

Tää haluais tänne OULUUN Paperinauha "kakkosen"!!! Juuri laitoin tilauksen menemään, mutta nopsemmin kävis paikan päällä:D Hyvä juttu, että löysit tarvitsemasi + paljon ostoslistalla olematontakin:) Askarteluiloa sinulle...