12. heinäkuuta 2009

Tampereen matkan matkakertomus!

Tänään on ollut todella rentouttava päivä askarteluystävien kera.
Tämän ihanan tapaamisen oli järjestänyt Sammacco!
KIITOS LOISTAVASTA SEURASTA!

Aamulla starttasin klo 8.30 ja nappasin Terhin kyytiin köyliöstä.
Satakuntalaiseent apaan oltiin perillä jo klo 10 - joten Sammaccon aamu suunnitelmat
muuttui :D Onneksi Vantaan jengi saapui sitten pian meidän seuraksi!

Taava ja Riiviö kun saapui paikalle, niin sain heti ihanaa postia Riiviöltä :D Kiitos!Paikalle oli saapunut ihan kiva letkeä ryhmä askartelijoita edellä mainittujen lisäksi Katjusta, Marika, Taina, Jasu, Mummeli, Paulama ja Aila. Toivottavasti en ketään unohtanut!!

Muistanko nyt oikein, että Jasu ja Taina ilmoittautuivat mukaan Raumalle syyskuussa???

Kuten jo juttu on kiertänyt, niin Paulama on päättänyt luopua askartelusta ja hän toi tapaamiseen oman varastosta "haaskojen" saaliiksi. Kieltämättä se oli aika tohinaa se ensimmäinen tunti, kun tehtiin ne ekat ja tokat kierrokset Paulan tavaroissa!Sitten kun Paulan tavarat oli aluksi koluttu, niin pidettiin sellainen kolmen vartin leimailutuokio!Leimailun jälkeen mentiin grillailemaan eväitä!

Tässä auringosta nautti Paulama!


Taava höpöttää taas jotain... :D


Terhikin oli yhtenä grillivahtina..


Ja tässä ne mun pienet ostokset Paulaman tyhjennysmyyjäisistä...


Taavan diilasi mulle 3kpl tuollaisia skräppipaperi telineitä. Sain ne tänään... ja sitten Paulamalla oli niitä myös 5kpl myynnissä, joten otinpa nekin itselleni. Myös muut tavarat tässä ovat Paulamalta ... kuten sanottu ne pienet hankinnat...15.30 kaksi autokuntaa karkasi paikalta pois ja lähti kohti Ylöjärveä ja vierailemaan HelmiQ kauppaan, joka on avattu tällä viikolla. Taava oli näppäränä naisena ollut Pian yhteydessä ja sopinut meille Privattishoppailuajan 15-16. KIITOS VALTAVASTI tästä mahdollisuudesta!

Pieniä ostoksia tehtiin... itseäni on alkanut tänä vuonna hieman himoittaa nuo korutarvikkeet... mutta mutta... vielä en ostanut paljon - lähinnä korttejen tekemistä varten. Muista Terhi haaste - helmet neuloihin ja kortti näytille torstaina ;D Haastoimme siis kotimatkalla.

Kun olimme shoppailleet, niin sen jälkeen Pia esittele meille koko paikan - niin nettimyynnin kuin maahantuonninkin. Meillä oli todella ihana juttutuokio. Kiitos paljon!! Tänne pitää päästä käymään uudelleenkin!!
Tässä minun ostokset. Kaikki muut on kortteilua varten... mutta tuo ruskeat helmet vasemmalla sivulla ... niistä olen luvannut tehdä helmet tämän vuoden aikana... ideointi kesken... saa nähdä kuinka mun tässä hölmöyksissäni tulee käymään!Taavan kanssa oli ns. tavaranvaihto viikot ja valuuttavaihdon tasaus. Saadaan aloittaa taas uudet keräykset ja tasapainoilut :D Tämän pussikoneen ostin Taavalta :DOlin tehnyt kimppatilauksen Crafticaan jo joku aika sitten. Tämä tilaus tuli Taavalle kotiin kannettuna - kiitos ANNE!!! Nuo Aku Ankka leimasimet oli pakko hankkia, koska meidän miesväki on Disney-friikkejä!!!!Muita matkakertomuksia löytyy:

Terhi


10 kommenttia:

jasu kirjoitti...

Kiitokset seurasta! Lähden kyllä sinne Raumalle, hienoa jos joku täältä päin vielä ottaa kyytiin ja jos vielä mökkiporukaa saa kokoon niin sitäkin harkitsen. Ilta tässä onkin mennyt leimakuvia väritellessä :)

Taava kirjoitti...

Kiitoksia tämän päivän seurasta. Mulla on vielä vähän postaus kesken ;-D

Paula kirjoitti...

Kiitokset hyvästä seurasta ja kyllähän noita ostoksia näytti sinullekin kertyvän... Kiittää ja kumartaa. Enkähän koita myös Raumalle päästä poikkeamaan niin voidaan vaihtaa taas kuulumisia, vaikka siellä taitaa olla muutama muukin, joka voisi kanssasi rupatella ;)

Katjuska kirjoitti...

Kiitoksia seurasta! Olipa tosi mukava nähdä ihan livenä tätä blogiväkeä :)

Terhi kirjoitti...

Kiitokset tätäkin kautta kuskille. Kyllä maailma parani, ainakin jos meistä vaan on kiinni ja molemmat tehtiin niin täydellisiä hankintoja että....ja torstainahan me taas nähdään. Jos silloin vaikka saisi jotain aikaankin...tosi kiva päivä kaikkineen!!!

Taina kirjoitti...

Kiitos vielä kerran ja oli kika tavata myös livenä. Kyllä minä sinne Raumalle voisin lähteä, joten laita nimi listaan. Laitan tänään myös muutaman kuvan ostoksistani blogiini.

Anne/Craftica kirjoitti...

Eipä kestä :). Olin "ohikulkumatkalla", joten siinä samassahan ne sinne oli helppo tipauttaa :). Aurinkoista heinäkuun jatkoa.

Katja kirjoitti...

Mistä nuo skräppipaperitelineet ovat?

Unikukka kirjoitti...

Mistä tuollaisia skräppipaperitelineitä saisi?

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Sinelli niitä on ainakin myynyt - mikä tilanne siellä nyt on, niin en tiedä, mutta sieltä kannattaa kysellä!