14. heinäkuuta 2009

Siivouksen tulokset

En ollut suunnittelut eiliseksi askartelupaikan siivousta, mutta voitte päätellä, kun Tampereen reissusta tuli hankittua nuo skräppipaperitelineet, että niille oli löydettävä paikka.

Ensin ajattelin tehdä niille vaan jonkun kolon... mutta ensin tyrkkäsin pinon sinne, tänne, tonne, ja hieman tuonne... jonka johdosta piti purkaa paikka a, b, c, d.... joten samantien siitä tuli sitten siivous ;D

* * *

Paikkansa ne läysi tästä tietokonepöytänäni olevan klaffilipaston päältä. Niiden tuleva sisältö on vielä kesken... Heidän kaveriksi muutti myös leimasinlaatikot - onneksi ne on nyt sellaisessa paikassa, johon on helppopäästä käsiksi. Näissä laatikoissa on siis leimasimet, jotka on cd-koteloissa!


* * *

Samalla sitten siivoutui minun kaappini, helmerit ja varsinainen työpiste. Todella kivasti tuli lisää tilaa ja hieman järjestelyt muuttui. Uusia kaappeja ei ole ostettu, ainoastaan 2 muovilaatikkoa. Ketä meillä on käynyt kuukauden sisällä, huomaavat varmaan parhaiten tämän muutoksen :D

Tässä eka kuva työpisteestäni. Tässä on ns. oikeasivu. Toinen laukku lähti kaappiin ja siihen laitoin rullassa olevat nauhat. Näin sivulle tuli kivasti tilaaa..


* * *

Keskiosa on tässä. Tuo puinen hyllykkö seisoi ennen tietokonepöytäni päällä ja nyt lopultakin älysin ottaa se hyötykäyttöön tänne askarteluun. Mm. isossa Tilda laatikossa on pitsit, keskikokoisessa metallikoristeet muoviputkiloissa ja pienimmässä on kimalleliimat!


* * *

Tässä reunasta on nyt nuo leimasinlaatikot pois ja tuli hirmusti lisää tilaa. Ostin nuo kaksi beigeä muovilaatikkoa - alempi täynnä kukkasia ja ylempi täynnä paperipätkiä - ei ihan silmppua mutta kuitenkin pätkää.... Molemmat liki täynnä :D

Pitkästä aikaa otin punaisen laukun käyttöön ja sinn meni ne eniten käytettävät kuivapastellit.
Cuttispiste on tuossa kahden helmerin päällisestä tehdyssä lisäpyödäss.


* * *

Ei mar nyt ruokkimaan kakarat ja sitten sotkemaan pöydät!!!

Tulen huokailemaan näitä kuvia sitten kun tuon taas kaaos ensi viikolla :D

11 kommenttia:

AN kirjoitti...

Oi kuinka ihana ja niin paljon kaikkea mielenkiintoista tavaraa,pääsisipä tutkimaan ja sekoittamaan--

Taina kirjoitti...

Moikka! Ihanat tilat sinulla, ja kaikki kivasti järjestyksessä. Hymyilytti kun katsoin tuota korttiasi sinipinkin sävyissä. Tein eilen korttia hieman samoilla sävyillä, mutta se on vielä kokoamatta. Mukavaa päivää sinne Raumalle!!

Katjuska kirjoitti...

Voi kun pääsisi vielä hypistelemään kaikkia ihania askartelutarvikkeitasi....kyllä siistiltä näyttää :) vielä toistaiseksi!

Triin kirjoitti...

niin niissä kuvissa on se hyvä että on todistusainestoa että 14.7 mun huone on ollut kunnossa :D

eihän askartelemaan pysty kune i pöydällä ole kunnon kaosta

Karita kirjoitti...

Kyllä sullakin tuota tavaraa on kertynyt. :)) Kieltämättä olis kiva päästä tonkimaan ja ihastelemaan ;)

Pirkkis kirjoitti...

Komppaan ANia. Tuonne ko pääsis kollaamaan ;o)

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Teretulemast vaan. Keitän kyllä kaffetta jos ehditte koluamiselta juoda..... Rauma on osoite ja sitten ei oo enää vaikee tulla... äänen perusteella voi tulla jo perille :D

Taava kirjoitti...

Hitsi, mä en kyllä vieläkään voi ottaa noin tarkkoja kuvia, edelleen siirtelen tavaroita paikasta a paikkaan b ja silleen. Mä kaipaan paria uutta hyllylevyä. Mutta siis tänään en ole saanut mitään aikaan.

heli kirjoitti...

voi kun olis mullakin tuollaiset tilat!kaikki matskut vaan tungettuina laatikoihin/kaappeihin ja sieltä kun ne kaivan,valtaan nurkan keittiön pöydältä itselleni ;)

Pirkkis kirjoitti...

Nyt mua alko vähä vaivaan. Jos sun tussit on tuola reunasa, misä teline on, niin eihän siinä mahdu värittämään.

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Ne on ns. korokkeella. Siinä alla on iso työtila missä pääsen tekemään duunia. Ei sen telineen tarvitse olla juuri edessäni, muistan ja näen kauempaa mikä on mikäkin!