17. toukokuuta 2009

Tietokoneenin on paskana!!!

Luojan kiitos mulla on tämä vanha läppäri jemmassa,mutta täällä tuskaillaan nyt sen kanssa, että saadaanko pelastettua kovalevyn tallennukset... toivottavasti....muuten tulen tarvitsemaan teidän apuanne tiettyjen tietojen uudelleen keräyksessä.

Mutta palataan linjoille kun jotain selviää... Uusi kovalevy tulee takuun piikkiin jo viikolla - mies vaihtaa! Mutta potuttaa tämä ylimääräinen työ ja jos menetän ne monet tärkeät jutut!

Suosittelen ehkä käyttämään mulle mm. jehkotar@gmail.com osoitetta!

9 kommenttia:

Taava kirjoitti...

Huomaan itsekin olevani niin riippuvainen koneesta, että huh huh. Uusi kone olisi listala ekana, vaikka mullakin on pöytäkoneen lisäksi on vanha läppäri ja neidillä mini läppäri, mutta tappelua vuoroista ei jaksa kukaan.

Jutta kirjoitti...

Voi itku! Tuoreessa muistissa on vielä se työmäärä mikä aiheutui, kun työkoneeni kovalevy hajosi ja sitten vielä varmistavan koneen kovalevykin oli hajonnut. Sillon ainakin opin, että varmistuksia pitäisi ottaa usein ainakin sellaisista asioista, jotka ovat tärkeimpiä. Kotona, kun ei oikeastan tule mistään otettua varmuuskopioita. Toivon, että tietosi saadaan pelastettua!

Nikita kirjoitti...

Kakka juttu :( Kerran saman kokeneena minulla menee epäsäännöllisen säännöllisesti kerran kuussa backupit irralliselle kovalevylle. Suosittelen, nykyään eivät ole edes kalliita ja käteviä ilmaisia backup-ohjelmia löytyy helposti. Ja jos varmistettavaa ei ole paljon niin voihan ne ajaa cd/dvd-levyllekin.

tuulis kirjoitti...

auts auts.
Minä sain kerran koneen niin solmuun, että mikään muu kuin uudelleen asentaminen ei auttanut. No, sen opin että elä kikkaile jos ei ole rikki ja rupea testailemaan, niin ja sen että varsinkin kuvista kannattaa olla varmuuskopiot.

Nykyään siirränkin pari kertaa viikossa kuvat ulkoiselle kovolle ja sähköpostina käytän gmailia. Se oli tuskaa silloin kun outlookissa oli kaikki osoitteet.

Tsemppiä!

Susanne kirjoitti...

No olipas kurja juttu =/ Se on kyllä niin syvältä, kun koneet hajoo.
Meidän vanha kone pitäis viedä sen verran korjuuksille, että kuvat yms. saatais pois sieltä. Koneesta hajosi se paikka mihin laturin piuha tulee kiinni. Pitää vain toivoa ettei muuta ole hajonnut.

Riituli kirjoitti...

Ei kiva uutinen! Toivottavasti saat pelastettua tiedostosi! Nähdään huomenna! Leimakuva ongelmani muuten ratkesi jo päivällä - toistaiseksi

Carita kirjoitti...

Mukava oli nähdä pitkästä aikaa ja osanotto koneen johdosta!!

Tanlittan kirjoitti...

No hittolainen, ompas käynyt ilkeesti! Just keskiviikkona päätin työpäivän päätteeksi marssia atk-liikkeeseen ostamaan ulkoista kovalevyä ajatuksena, että saisin kuvat työnnettyä sinne.

Mitäs muuta sulle kuuluu? Saitko mun kirjeeni? Lähetin leimat ja cuttlebugin stanssin...

Jokos kovaa matkakuumetta podet? Mulla se taitaa olla vallan kroonista lajia :D Mutta eiköhän sitä syksyllä sit pääse reissuun tääkin eukko.

Nyt pitää kyllä jo laittaa kone kiinni, että aamulla herään kellon soittoon...!

Tanlittan kirjoitti...

Piti vielä kysästä, että et sä laittais kiertoon taas sellasta askartelukuorta josta tehdään niitä kortteja? Se viime syksynä kiertänyt kun ei sitten koskaan tavottanut mua...