30. huhtikuuta 2009

Valmista tuli!


Koko ilta siinä meni, mutta valmista on! Joten näinkin sen Vapun voi tehokkaasti käyttää. Mies sai vielä hälytyksen töihin illaksi, joten mä sain rauhassa väkertää, kun pojat juoksi pihalla kavereiden kanssa.

Viimeistelyt tein täällä kun pojat jo nukkui. Hyvä nämä on nyt muistoksi kuvata, että voin todistaa, että meillä on joskus työhuone ollut järjestyksessä!

Kuten olen varmaan aiemminkin kertonut, niin työhuoneeni huonoin puoli on se, että eteisestä huoneeni kautta on kulku olohuoneeseen. Sinne on ollut reitti keittiönkin kautta, mutta silloin "aikana ennen askartelua", minä' halusin aukon umpeen. Joten tässä saan sitten kärsiä omasta tyhmyydestä. Sen uudeelleen avauksesta on ollut puhetta, mutta ei hättäillä nyt... Olohuone on toimivampi, kun sinne on vain meno yhdestä suunnasta! Eikä muksut syö olohuoneessa niin helposti, jos silmä välttää!!!

1) tässä kuvassa työhuoneeni on kuvattu niin, että kauimpana näkyy eteisen pääty ja rappuset yläkertaan. Oikealla on tämä tietokonetyöpiste - jota siis EI siivottu tänään :D Vasemmalla nyt tämä tänään fiksattu keskus. Pitkäaikainen haave on, että kun joskus on rahaa vaihtaa pakastin, niin tuon pakastimen tilalle tulee korkeat kaksioviset säilytystilat askartelutavaroille.... *haaveilen*2) Tässä lähempi kuva samasta kulmasta askartelupiste kuvattuna. Uusivanha ullakolta esille revitty työpöytä on siis vanha teollisuuskäyttöön tarkoitettu tietokonepöytä. Vankkaa tekoa. Lipastoista 3 pääsi sitten tähän vasemmalle sivulle!


3) sama kuvauspiste edelleen ja kyseessä nyt tämä minun tietokonenurkkaukseni ja paperityöpiste - kaaoksessa kuten aina! Tuosta näette nyt, että yksi pieni lipasto ja 2 puista pientä laatikostoa muuttivat tuohon pieneen kulmaan!


4) tässä kuvakulma on niin, että kuvattu suoraan olohuoneen ovelta askartelupisteelle! (tarkkaavaiset huomaavat, että vasemmalla on pieni duunipiste vielä huomiseksi piilotettu - pois silmistä - poissa mielestä)5) tämä kuva on kuvattu sitten sieltä oviaukolta kun tullaan eteisestä! Kuvassa päässyt "vahingossa" myös mies ja hän on omalla lempipaikallaan eli omalla koneellaan!! Tässä näette missä käytössä korttitelineeni on kun sitä ei tarvista ns. edustustustehtäviin. Eli se on matskutelineenä ja ties minkä säilytystelineenä!!!


6) Työpöytä kuvattuna nyt sieltä eteisen suunnalta. Tarkkaavainen huomaa, että Taru säilyttää nauhansa nykyään henkarissa roikkuen. Kyllästysin niiden kaivamiseen laatikoista ja kasseista. ns. alle metrin pätkän on jämälaatikossa ja se yritetään pitää vajaana!


7) Tässä sitten hieman tarkempaa kuvaa pöydästä. Tyytyväinen olen siihen, että tilaa jäi vielä runsaasti - mehän ollaan loistavia täyttämään se tila. Lipastojen laatikot pitää sitten hiljalleen käydä vielä läpi, mutta ei ole vielä hätä sillä hommalla.


8) Likempää toisesta kuvakulmasta


9) Sitten tälläinen kuva, että millainen maisema minulla on kun istun pöydän ääressä. Kuvat otettu klo 22, joten ikkunaverhot siksi kiinni - näkyy riittävän hyvin naapurin olohuoneeseen, vaikka ei ihan metrin päässä olekaan :D


10) Tuossa yksi kerta pistin kaikki ostetut silkki, kangas, paperi lehdet tuollaiseen Tupperin palloon. Se on ollut käyttökelpoinen idea minulle. No tänään mietin, että mihin mä laitan nämä pienet paperikukka kimput, joita käytämme kukkien keskustoihin. sitten tuli mieleen, että omistan näitä vielä 2, joten punainen sai kukkasia sisälleen. Kolmas on vielä tyhjä... saa nähdä mitä sinne tulee!!


Nyt on sellainen olo, että pitää lähetä unille. Lastenhuoneen siivous jäi huomiselle, tämä projekti vei mennessään!!!! Ja aamulla olisi aika uuden cardchallengen päivittämisen ja se mun kortti on edelleen tekemättä!! Joten taidan nukkua ja odottaa uniini sitä lopullista ahaa elämystä sen tiimoilta! Nähdään huomenna - sormet syyhyää päästä testaamaan tuo paikka, mutta kädet sanoo, että unille!

Hyvää Vappua edelleen!!!!

ps. Kiitos järjestelyseuralle eli Taavalle ja Tintille - tuli taas duunailtua ja puhuttua maratooneja samalla ;D

12 kommenttia:

tuija kirjoitti...

Ihana työpiste. Kyllä sinulle myös on tota tavaraa kertynyt,mutta eihän sitä ikinä liikaa ole. Nyt varmaan avasit sen skumppapullon, kun urakka on valmis.

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Avaisin jos joisin.. joten otan unta pipoon!!! Onhan sitä kertynyt... ja tuntuu ettei mikään ole liikaa tai tarpeeksi ;D

Taava kirjoitti...

Hieno lopputulos ja taatusti se on kannattava, vaikka sitten vielä tänäänkin oma kroppa vihoittelisi asian perään. Mutta erityisesti olen ihastunut noihin Tupperin palloihin, joskin ihan näin kalliisiin säilytysratkaisuihin mä en ole ajatellut päätyä ;-D
Mutta siis pienet askartelut aloitan nyt minäkin.

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Pallot on hetken olleet yläkaapissa pölyttymässä - tavarat kun viettää omaa egolokista kiertokulkua ja pääsivät taas hyötykäyttöön. Toisaalta olisi ihanaa jos olisi hyffeä niin, että voisi säilöä kaiken niissä ;D Mä nousin nyt... joten hommaa piisaa!!

Tintti kirjoitti...

Onpas se siisti, eihän siinä nyt malta tehdä mitään jottei se mene sekaiseksi... tai siin noin mä sen näen...;) nähdään huomenna!

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Testatti haastekortin kanssa - toimii :D

Nikita kirjoitti...

Näyttää hyvältä, uteliaisuuttani kysyn, onko noissa korkeissa vaatekaapeissa myös askartelutavaroitasi vai oletko saanut kaikki "tungettua" noihin omiin säilytyslaatikoihin ja -kaappeihin ym. ? Itselläni on edelleen (ollut jo kohta puoli vuotta) siivousprojekti kesken ja yritän etsiä vinkkejä askartelutavaroiden säilytykseen blogeista :)

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Noista valkoisista kaapeista minulla on askartelukamoille 1 oven tausta eli kaappi ja tuplaovellisen oven (henkarikaappi) alaosassa mulla on vielä kamaa hieman lisää - leimasimet, tapettikirjat yms.. Muuten tuossa on 2 vaatekaappia mulle, yksi miehelle vaatteille ja toinen hänen kamoilleen...

Taina kirjoitti...

MOIKKA!
Ihana askartelutila sulla! Kyllä kelpaa kortteja tehdä.Aurinkoista vappupäivää sinulle !

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää ja näyttää siltä, että on varsin mahdollista säilyttää järjestys tuossa - sinulla on siinä kaikille tavaroille mietittynä säilytyssysteemi ja silloinhan se toimii. Minun kohdallani on huvittavaa, että teen suunnitelmia säilytyksen ja järjsetyksen suhteen tässä vaiheessa, jolloin olen valmistanut kaksi -luit ihan oikein - kaksi korttia.... No ehkä tämä kertoo vain siitä, että olen oppinut tuntemaan itseni:)

maiju kirjoitti...

Hyvältä näyttää... Mietin vain, että mahtuuko sun ruusut kaikki tuohon tupperin palloon? Mulla on aika iso vetolaatikollinen pelkästään niitä ruusuja... monissa väreissä ja monen kokoisinakin :)))) Minäkö hamsteri?

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Hei Maiju, mä olen ostanut niitä vasta 3krt ja yllättävän ahkerasti kuluttanutkin... joten eiköhän niitä ehdi mahdollisesti kertymäänkin jatkossa--- toisin toivon pysyvän kohtuullisena... mutta tiedäthän ne toiveet ja toteutuneet... olen tyytyväinen tuohon. Tänään koko päivän sisäänajatteu paikka ja toimii niin, että vaikka "peruskamat" levällään, niin silti se ei ole heti tukossa.

Samoin tärkeimmät on helposti saatavilla jne.. joten tykkään kovasti. Mieskin kehui, että nyt näyttää fiksulta, ja kulku helppoa!! YES!!

Helmereitä ostan varmaan 2-3 kpl kun ensi kerran kuljen liki Ikeaa... ehkä aloitan yhdellä kerrallaan mutta jo mitattiin Taavan kanssa, että mahtuu alle ja saisin sinne 3 helposti alle. Yksi toiselle puolelle ja toiselle puolelle 2 peräkkäin (taaemmas voisi laittaa niitä puukantaisia leimasimia, mitä ei joka päivä käytä)

Yes, nyt unille... ;D