10. huhtikuuta 2009

CardChallenge # 52 & 1v synttärit

Niin se aika reintää! En todellaan uskonut, että perustamani CardChallenge oli näin menestys ja te ihanat ihmiset olisitte aina vaan mukana! Tämä vuosi on ollut todella ikimuistoinen ja olen saanut paljon uusia ystäviä! Kiitos teille kaikille!

Synttärin kunnaiksi MariaH teki meille luonnoksen, jonka tarkemmat ohjeet löytyy TÄÄLTÄ!
Tälläinen kortti syntyi. Ensin olin kauhuissani kun näin luonnoksen :D Mutta oikeasti tämä oli ihan sikahelppo - nauroin eilen itselleni kun se illalla tein huomaamatta!

Ainut huono valinta oli se, että tein tuon suurimman alueen liian ohuesta materiaalista - joten työstettävää piisasi! Ei ole ihan "niin ryhdikäs" Uudelleen tällä haasteella pitää vielä kortti tehdä!!!

Nahkanauha myöskään tuohon keskelle taakse ei ollut paras valinta, mutta sain sen toimimaan!
Tämä on samalla
# 123 kortti päivässä
# 61 leimat korteiksi

12 kommenttia:

Maria H. kirjoitti...

Aivan upea ja ihanat yksityiskohdat:-) Kyllä mua kieltämättä jännittää kauheasti, että miten kortteilijat ottavat haasteen vastaan, kun on niin haastava tavallaan..

taru76 kirjoitti...

Kaunis on tämä sinunkin korttisi!! Voi kun itsekin tekisin tällaisia huomaamatta! Nahkanauha voi loppujen lopuksi hyväkin, itse valitsin tosi ohuen narun ja kuva pyörii tosi helposti ja saattaa asettua pyörittyään myön väärin päin.

Hyvää pääsiäistä!!

Maaret kirjoitti...

Aluksi haluan kiittää koko sydämestäni, että olet jaksanut ylläpitää kaiken muun kiireen keskellä haasteblogia, joka nyt on saavuttanut sen ihanan ensimmäisen ikävuoden:) Ja lisäksi blogihan on ollut edelläkävijä, siis ensimmäinen kotimainen!
Korttisi on tajuttoman kaunis, eikä uskoiskaan, miten monta juttua täytyy miettiä, enenkuin kortti on valmis. Itse onnistuin loppupeleissä ihan ok, mutta laitoin eittämättä liian ohutta kultanarua, josta leimakuva roikkuu, koska todella helposti pääsee pyörimään. No, otin ohjeet talteen ja teen kyllä samalla pohjalla jossain vaiheessa toisenkin kortin!

Susanne kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Susanne kirjoitti...

Ihanan kortin olet tehnyt. Kauniit värit ja kiva kuva myös. Hyvää pääsiäistä ja onnittelut myöskin sinne päivänsankarille =)

Leenamummi kirjoitti...

Tosi ihana on korttisi! Upeat, yhteensopivat ja rauhalliset värit, kivat nauhat ja kukat.
Itse kyllä kiinnitin lähes ensimmäiseksi huomioni tuohon nahkanaruun, se näyttää tosi hyvältä!

minde kirjoitti...

Korttihan on ihana. Ja kyllä täytyy kiittää että olet jaksanut pyörittää tätä haastejuttua! Kiitos! Jatketaanhan yhtä innokkaasti tulevakin vuosi?!

maiju kirjoitti...

Todella kaunis kortti. Tämä pohjan on mielenkiintoinen. Jos ehdin, niin aion itsekin ottaa osaa :)

Hilkka kirjoitti...

Todella kaunis kortti sinulla:) Kiitos myöskin minulta että olet jaksanut pyöritellä blogia näin uutterasti:)Tämä oli aivan ihana luonnos vaikka minunkin paperi oli aikas ohut niin omasta mielestä onnistuin kuitenkin eikä kuvakaan pyöri väärinpäin:) Lupaan tehdä tällä mallilla lisää kunhan saan hankituksia isompia papruja:)
Tsemppiä jatkoon...yritän pysyä perässä:))

Sari kirjoitti...

Kiva idea tuo nahkanauha! Itse yritin ensin tehdä ohuella organzalla, mutta oli liian liukas eikä pysynyt teipin alla. Leimakuva on IHQU(tulee kohta meillekin..)

amma kirjoitti...

Mielettömän ihana kortti!
Onnea pojan synttäreiden johdosta ja
tietty korttihaasteen vuosista =)

SannaS kirjoitti...

Hauskat juhlat näyttävät teillä olleen! =) Aivan upea tämä haastekorttisi, ihana värien yhdistelmä! Kaunis!