9. tammikuuta 2009

Ystävänpäiväkortteja liikkeellä...

Heippa iltamyöhäään taas kaikille! Mulla on kyllä elämän rytmi vuorokaudessa ihan sekaisin!

Tämä ilta on tullut valmisteltua kortteja ja jos kaikki suunnitelmat toteutuu, niin huomenna saan hieman päiviteltyä tätä korttiprojektiani! Ihana taas väkertää!

Kovasti olen miettinyt, että pistänkö itseni ostolakkoon... ja tämän viikon saldon jälkeen laitan itseni EHDOTTOMASTI ostolakkoon. Olen ollut taas mahdoton. Aikomus olla ns. ostolakossa vähintään tammikuu loppuun ja saada kaiken kaikkiaan hieman järkiperäistettyä tätä hankintojen tekemistä.

Kovin hölmöjä hankintoja en koe tehneeni: eBaysta halvalla, ja leimoja tarvitaan aina sekä tarjouksia on kovasti ollut joka paikassa. Mutta kohtuu kaikessa! Osa hankinnoista (leimasimia) saapui jo tällä viikolla ja niitä esittelen sitten korttiprojektien mukana!

Mutta aloitetaan tällä. Tämä leimasin ei ole omani, muistaakseni Tintiltä leimattu. Ihana olisi kyllä omaankin varastoon, mutta eiköhän tuo Tintti anna leimata!
Leimakuva väritetty kuivapastelli kynillä.
Kukka on K&Companyn setistä - Tampereen reissulla hankittu.
Sydämmet yhdessä on Pipaiitalta hankittu ihana koriste!Pienet yksityiskohdat:Minulta on syntynyt ihmeen hempeitä kortteja viime aikoina. Ei lainkaan minun tyyppisiä kortteja - ainakin näin olisin ajattelut vielä vuosi sitten. Mutta näitä on ihana tehdä! Mutta huomenna tulee näytille hieman toisenlainen kortti - nyt yöpuulle!

6 kommenttia:

TARJA kirjoitti...

Todella upea kortti.Ihanat värit ja koristeet, etenkin nuo sydämet.

mueppi kirjoitti...

Deine Karte ist wunderschön!
LG Gisela

Maaret kirjoitti...

Kaunis ja hempeä; Loistavat värivalinnat kaikessa, mitä olet tähän korttiin laittanut. Ihania yksityiskohtia, joita löytyy runsaasti! Taas kerran olen ihan innoissani, kun jaksat noita valokuvia myös yksityiskohdista ottaa, niitä on niin ihana tutkailla, näkee pieniä ihania asioita, joita ei välttämättä muuten huomaisi:)

Arja L kirjoitti...

Ihanant värit ja muutenkin... sinulle olisi halaus blogissani :)

Tintti kirjoitti...

Kyllä Tintti antaa leimata... Ootkos saanut multa vaikutteita noihin hempeisiin väreihin? Laitatko mulle linkin mistä huusit niin mä laitan sulle kans, mutta kun olet ostolakossa niin laitan vasta ens viikolla, vai? Niin, ja et muuten itsekkään käyttänyt noita kukkasia ennen kuin niitä on tulossa roppakaupalla lisää....?

Kirsikka kirjoitti...

Ihanan hempeä kortti ja kaunis väritys. Täydellinen kokonaisuus!!!