15. tammikuuta 2009

ostolakko - tylsä mutta tarpeellinen!

Olin miettinyt tuota ostoslakkoa, mutta mietin samalla, että turha juttu!

No se oli yksi viikko (viime viikko) kun homma karkasi sitten käsistä eBaysta! En ollut ennestään sieltä haalinut kuin kerran tavaraa ja en ollut sinne viitsinyt mennä - tiesin kuinka petollinen se oli.

Pienestä ajatuksesta se lähti, että jotta siellä vaikka olisi taas niitä ihania juttuja, mitä Tintti kerran huusi... no olihan ne ja huusinkin ja sain! Mutta sitten piti huutaa & ostaa taas ja taas ja taas...

No näitä paketeita on tulossa nyt sitten jokunen mun viime viikon sähläyksien johdosta! Tänään tuli ensimmäinen - ei tosin ensimmäinen ostoni... mutta...Aivan oikein silmänne näkee, siinä ON 25 pkt erilaisia K&Companyn koristeita - ihquja ihania.... nam... niin ja 1 pkt Jolee´sin juttuja....

Ainut lohtu juuri tällä hetkellä on se, että eBay´sta saa sikahalvalla. Mutta se myös vie mennessään.. Viikko ei ollut mahdottoman kallis, mutta siitä pelästyneenä pistin itseni OSTOLAKKOON... toistaiseksi....

Saa nähdä kuinka akan käy.... hym!!!

9 kommenttia:

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Mun pitää pitää itseni kaukana ebaysta...meinasin tässä yks ilta sortua, mutta onnekseni sain hillittyä vielä itseni =) Mut ihania juttuja oot kyllä huudellu!

TARJA kirjoitti...

Paljon ihania juttuja oot ostellu. Mun täytyy myös pysytellä erossa sieltä tai siitä ei hyvää seuraa :)

tuija kirjoitti...

Voi luoja mitä ihanuuksia. Nyt on tainnut jollai karata mopo käsistä mikä tässä kortti maailmassa ei ole mitenkään uutta. Ihania ostoksia olet kyllä tehnyt täytyy myös pysyä kaukana noilta sivuilta.

Pirkkis kirjoitti...

Tervetuloa lakkoilemaan!!! Mulla on menossa kolmen kuukauden lakkoyritys. Nyt ollaan jo menty 1/6 lakkoajasta, mutta vielä ei ylitse pääsemättömiä juttuja ole tullut vastaan. Nyt kyllä kiinnostais nuo kuivapastellikynät...

Pihku kirjoitti...

Moro! Mun pitäs kai kanssa pientä lakkoa kohta suunnitella. Sinä sentään teetkin kortteja mutta minä en oo mitään saanut aikaiseksi. No mulle tuli noita vaan oliko se nyt kymmenenpakettia. :) Koskas ehdit tavata?

Satu K kirjoitti...

Aivan mielettömän ihania ostoksia! *kuolaa näytön edessä* Itsekin olen tuota ebay:ta miettinyt, mutta en tiedä kuinka tuolla systeemit toimii.

Anonyymi kirjoitti...

MoikkaMoi,

Aivan ihania juttuja!
Paljonko yksi setti sitten maksaa, noin suurinpiirtein ja paljonko postikulut ovat?

MarikaL

taru76 kirjoitti...

Upeita ovat!! Pysyn siis poissa ebaystä, nyt on tarpeeksi shoppailtu joksikin aikaa. Liveshoppailusta en tosin vanno mitään kun on ihana Tampereen viikonloppu edessä : )

Taru / Jehkotar kirjoitti...

Kun eBaysta oikean kaupan löytää niin nuo voi saada alle 2 puntaa/paketti. Tarjonta vaihtelee tosin eBayssa. Tarkkana pitää olla, ettei sitten lankea ostamaan liian kalliilla jne.. Mutta nyttenhän punnan kurssi on suotuisa! Tuo koko kasa oli n. 56 euroa, jossa postimaksun osuus taisi olla jotain alle 5 euroa!