18. tammikuuta 2009

Minun ja samin kortit

Jaaha se on sitten sunnuntaita... väsynyttä sellaista!!

Reissussa oltu ja rähjäännytty. Nyt on PL:n 10v vuosi aloitettu ja HAUSKAA oli. Ihana oli nähdä kollegoita ja bailata. Aamuyöllä oltiin klo 03 takaisin Raumalla! Kotimatkalla bongattiin Koop Arponen samalta huoltoaseman pihalta klo 01 yöllä!Perjantaina sain tämän kortin valmiiksi ja tämä leimakuva on yksi ihanimpia uusia WOJ:n mallistosta! I love it!

Kuivapastelleilla väritetty. Skräppipaperi takana yksi uusimpia hankintojani. Teksti Papermania kirjaintarroista tehty. Yksinkertainen simppeli!

Eilen sitten meni kaikki kortit kun parille tutulle niitä näytin - ja nyt sitten taas varasto liki nolla. Joten duuniin pitäisi tästä alkaa taas. Leimakuvia siis värittelemään!

Osallistuu haasteisiin
* leimat korteiksi #12
* kortti päivässä #15

Perjantaina kysyin pojaltani Samilta, että annatko sunnuntaina kaverillesi itsetehdyn kortin vai äidin tekemän. Ilmoitti että itse tekee. No tuossa päivällä ennen juhlia kortti sitten tehtiin ja olen sanon kyllä että täällä äiti on varsin ylpeä lopputuloksesta. Tämä poika kun tekee vielä vähemmän näitä kortteja - kuopus tekisi koko ajan!!! Tässä näytille Samin tekemiset myös!!


6 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Voi jestas, että toi hiiri onkin ihana; mitä useammin sitä näkee, sen ihanammaksi se muuttuu:) Kortti aivan loistava ja pirteä!

Anonyymi kirjoitti...

MoikkaMoi,

Hieno kortti pojaltasi!
Itsekkin olen tottunut siihen että kun alan tekemään kortteja saan kohta 6v tyttäreni mukaan joten annoin sille oman kortti askartelu laatikon...

MarikaL

Hilkka kirjoitti...

Voi miten hieno hiirulainen, tääkin tahtoo tuon leimasimen! Ja komea on Samin tekemä kortti, kyllä kehtaa antaa:)

Anitta kirjoitti...

Kiva hiirikortti. Pirtsakka! Ja poikasi tekemä kortti on myös hieno taideonnäyte. Meilläkin lapset tekee välillä kortteja. Tyttö kyllä vain värittelisi leimakuvia...

Tintti kirjoitti...

Toi on kyllä kiva kortti ja ihanat värit siinä... Tykkään. Itsellä vasta leimattu tuo kuva...

Sinikka kirjoitti...

Ihania kortteja! Kiva kun lapsetkin innostuu, mulla kävi niin, kun sain kortin valmiiksi ja esittelin sitä tyttärelle, niin hän sanoi, ihan kiva, mutta noihin kukkien keskustoihin voisi laittaa jotain... ja sitten pursotin niihin vähän kimalletta - muna neuvoo kanaa!