26. joulukuuta 2008

Salainen Joululahjaystävä

Osallistuin tänä vuonna Pirjon järjestämään Salaiseen joululahjaystävä - haasteeseen. Kun paketti saapui minulle vähän ennen joulua, niin kieltämätt sormia syyhysi ja pää raksutti, meinaan postileimana oli Uimaharju! Se on PIENI paikka, mutta meidän perheelle hyvin tärkeä paikka....Aattona kun tämän ihanan paketin avastin, niin salaisuus paljastui. Ja todistettavasti on heti todettava, että MAAILMA on pieni, ellei Pirjo järjestänyt tätä kivaa yllätystä tarkoituksella!!

Tämän aiva ihanan joululahjan sain Tiinalta ja Anastasialta Uimaharjusta! Heidät löytää blogeista Roombox (nukkekoti blogi) ja Remontti (jossa kyse oikean kodin remontista)!

Tiinalle on nyt ilo kertoa, että mieheni koti on Uimaharjussa ja meidän poikien mummola on ihan urheilukeskuksen vieressä! Näin se maailma on pieni ja sinun kotitalosi ohi olen siis mennyt useasti!! Kiitos sinulle vielä kerran!

Minä puolestani ilahdutin jouluisella paketilla salaisesti Sinikkaa! Paketti oli kuulemma hyvin mieluinen - joka oli todella mukava kuulla!

Tämä oli varsin mukava ja hauska vaihto - kiitos kaikille osallistujille ja emolle!

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Vautsi vau! Terkkuja sitten vaan kotikunnailta. Tänne on joulua odotellessa ja joulun aikana satanut valtavasti lunta ja on todella jouluista. Mahtavaa muuten, että teillä on noin iso porukka ollut jouluna koolla, ja monta polvea. Se on varmasti ihanaa. :)

Kaunista joulun jatkoa!

Pirjo kirjoitti...

Sulla on ollut ihana Joulu! Minä en mitään järjestänyt, vaan ihan summamutikassa jaoin parit. Sattuma vain joskus koskettaa. Varmaan tapaattekin Tiinan kanssa. Minä ja Tiina olemmekin tavanneet ja ihana tytär oli Anastasia.