21. joulukuuta 2008

Magnolia



Magnolia kortin kera voinen kertoa, että meillä ON JOULU!!! Mies teki ison panoksen tänään, että saatiin projekti tärkeimmiltä osilta valmiiksi! Meiltä löytyy kuusi koristeltuna, koti koristeltuna, ihanan puhtaan tuoksu ja ihan fiksun näköinen kämppä - aina tulee kuitenkin niin hyvä fiilis kun saa tämän lopputuloksen aikaiseksi.



Pariksi päiväksi on tiedossa pientä tuotteiden vientiä asiakkaile, joulutervehdysten vaihtoa lasten kummien kanssa, parit piparitaikainat ajattelin leipoa - sellaista pientä kivaa joulun tekoa. Mutta suurin osa sellaisia, että joulu tulee vaikkei tekisikään ;D


Itse olen sellainen, että haluan tehdä kaikki aina etukäteen ja harvoin siis käyn viime tipassa hakemassa mitään jouluun niin tärkeää asiaa. Mutta tänä vuonna kun otettiin paketista se meidän ihana tekokuusi, jo monta vuotta palvellut. Niin heti muistin, että tämä piru on menneen talven lumia. Hetken sitä katselin ja sitten sanoin perheelle, että hei hei - äiti lähtee kuusen hakuun :D

Menin ensin Prismaan kun muistin siellä nähneeni kauniita tekokuusia. NO lähempi tarkastelu paljasti totuuden - eivät olleet kauniita ja SIKA kalliita. Siis pelkkä pöytäkuusi 49 e ja sellainen 210cm kuusi peräti 149e! Huh huh!!!

Siitä kipaisin naapuriin eli Citymarkettiin. Siellä sitten oli samanlainen kuusi kuin edellinen 210cm hintaan 19,90 e. Ja kun pääsin kassalle, niin selvisi, että kaikki joulukamat oli jo -40% joten maksoin kuusesta n. 12 euroa :D Mies kysyi, ettet sitten ostanut riviä kuusia ;D

Eli ehkä sitä kannattaa joskus olla ns. viime tipassa liikkeellä!!! Ja nyt on kaunis kuusi pystyssä ja koristeltuna!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA, ONNEA, Joulu on tervetullut kotiisi :) Ehdin jossain vaiheessa jo hieman huolestua sinusta ja jaksamisestasi, kun asetit itsellesi hiukan liian kovat vaatimukset asialistalla oleville askareillesi. On ihana lukea, että nyt kaikki jo parhain päin. Pojilla huone kunnossa, kertaalleen leivotut piparit, siivottu ja raikkaalle tuoksuva koti, kuusi koristeltuna! Mitä muuta ihminen enää tarvitsee kun oman perheen kanssa yhdessäoloa ja joulurauhaa :) Yhtä asiaa toivoisin, tule Riihimäen tapaamiseen, olis kiva nähdä ja jatkaa niin mukavasti Tampereella alkaneita keskusteluja kanssasi. Kun en postausuunnitelmiasi näin jo joulun lähestyessä tiedä, niin varmuudeksi toivotankin jo tässä ainakin ensimmäisen kerran Rauhallista ja rentouttavaa joulua ja voimia uudelle vuodelle 2009 uusien askartelutuulien merkeissä. Ps. Haluan vielä kiittää järjestämästäsi Jehkottaren Card Challengesta, olen yksi niistä, jotka ovat koukuttuneet siihen täysin!

Riina kirjoitti...

Onnittelut tehdystä työstä. Nyt sitten vain nauttimaan lopputuloksesta.

Minulla on homma vielä vaiheessa. Tänään pitää saada paikat kuntoon. Olen huomenna vielä töissä.

Tuskin tunnemme - en ainakaan saa päähäni. Mahdollisesti olemme törmänneet kuitenkin esimerkiksi Taitotaivaassa?

Ilman muuta lähden mukaan porukkaan, jos kutsu käy. Olen vielä tässä jutussa aivan vihreä, mutta eiköhän tekemällä opi - toivoisin...

Varmuuden vuoksi HYVÄÄ JOULUA!

Aija kirjoitti...

Kiva kun olette saanett paikat laitettua ja vieläpä niin hyvissä ajoin! Ja nuo tuollaiset löydöt ovat kyllä ihania, niistä tulee hyvä fiilis pitkäksi aikaa :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi kuin kuulosti kivalta et olette saaneet tehtyä kaikki mitä pitikin itse viel lähden tänään vilijonkan kanssa viimoisia lahjoja hakemaan ei ole yhtään kivaa yleensä olemme ajoissa tehneet kaiken mut tänä vuona ei!
olet kyl saanu halvalla joulukuusen.
rauhallista joulua sinulle!

Karita kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä :) Itselläni on vielä jotain pientä tekemättä, mutta kun kaiken saa valmiiksi, niin tulee sellainen palkitseva tunne :)
Hyvää Joulua koko perheelle:)
PS: Ja olisipa vielä upeaa se, jos pääsisit tänne Riihimäelle tapaamiseen :) Laitahan mietintämyssyyn :))