26. joulukuuta 2008

Joulupukin tuomaa...

Tosiaan kuten jo eilen kirjoittelin, niin olen tainnut olla aika kiltti. Sain ihania käsintehtyjä lahjoja, rahaa, Kalevala-koruja, namia yms....

Joulun paras lahja oli kuitenkin tämä kamera!! Oli pieniä vaikeuksia keksiä minulle lahjaa ja minulla oli ollut täksi jouluksi haave. Mutta en uskaltanut sitä lähteä yksin toteuttamaan. Joten yhden illan palaveeramisen jälkeen mieheni kanssa - päätimme ostaa tämän kimpassa - mutta kuitenkin minulle lahjaksi! Ja tämä on ihana - mutta vaatii sitten opettelua ja paljon... mutta tämä projekti on pitkä - ei hoppuilla... HAPPY HAPPY HAPPY...Sitten olin innostunut tilaamaan itselleni sen Mysteeripaketin! Se tilattiin jengeistä ja ainut mitä tiesin siitä, niin oli yksi tietty tuote. Loppu oli salaisuus ja se, että laatikon sisällön arvo on n. 120 dollaria! Kuvastin tämän laatikon teille silloin kädentaidonmessujen aikaan...


Aattona se päästiin sitten avaamaan ja näkymä oli tämä!
Tämän alla olevan laukun olin valinnut ns. vähimmäisvaatimukseksi:


Nämä loput kuvat kertovat siitä yllätysosuudesta...

nauhoja, työkaluja, haaraniittejä, paperikoristeita, leimasimia, tageja jne... kaikkea erilaista.5 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

onnea uudesta kamerasta!

maiju kirjoitti...

Kivalta paketilta näytti :)
Tuollaiset lahjat ovat aika kivoja kun tietää, että jotain harrastukseen liittyvää saa, mutta ei tiedä, että mitä :))
Hieno on tuo kamerakin.

Sinikka kirjoitti...

Onpa hieno peli! Tuokun saisi, meillä on kaksi pikkusta digi-kameraa ja nyt kun olen pojan antanut kuvailla, niin toinen on pimee, mutta ottaa kuitenkin hyviä kuvia, jos osaa suunnata oikein eli hyvää kameraa täättäkin kaivataan! Onnea käyttöön!

Maaret kirjoitti...

Jestas, mitä ostoksia/lahjoja!!!!!
Huikea toi kamera ja mielelläni ottaisin tavarat tosta jenkkilästäkin tulleesta laatikosta :)

taru76 kirjoitti...

aika ihana tollanen yllätyspaketti!! Muuten aika samanlaisia ostoksia kuin minulla... Ton tyyppisen laukun, edukkaan version vaan, tilasin just tänään Glitteristä : )

Ja pukki se innostui minullekin tuomaan uuden kameran. Ainakin puolitoista vuotta olen digijärkkäriä halunnut, kuolannut, miettinyt ja pohtinut. En vaan ole päätynyt ostamaan, koska ilmankin pärjää. Mies nyt sitten heltyi ostamaan : )