24. joulukuuta 2008

Christmas Special Cardchallenge

Joulun kunniaksi klo 12 on julkaistu uusi haaste Cardchallengen sivuilla! Idean äiti on Paula Majuri ja hänelle kiitos näin upeasta ideasta. Tutustu siihen tarkemmin TÄÄLLÄ!

Tässä minun kaksi ensimmäistä haastekorttiani, jotka postitan sitten TAYS:iin! Lisää täytyy tehdä vielä ja hieman poikahenkisempiäkin! Tulethan mukaan haasteisiin!4 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Ihan mielettömän ihanat kortit olet tähän super, super hienoon haasteeseen tehnyt :) Voit varmasti arvata, että täällä ei kyyneleiltä säästytty kuin haastetekstin luin. Olin vakaasti päättänyt, että en askartele joulun pyhinä, mutta vierailen blogeissa kylläkin. Toisin kävi, heti oli tartuttava toimeen ja kolme korttia on nyt näytillä blogissani, huomenna todennäköisesti tulee vielä pari lisää. Toimitan kaikki tekemäni kortit heti ensimmäisenä arkipäivänä postipojan mukana TAYS:iin :)

piisku kirjoitti...

Joulun erityishaaste oli todella ihana! Sydäntä lämmittävä ja oikein hyvään tarkoitukseen ajateltu! Kiitos Sinulle, että haastoit meidät kortintekijät tälläiseen. :)
Omat kortit valmistuvat heti kun askartelutarvikkeiden pariin joululomaltani palajan. Ja aivan ehdottamasti ne Paulalle sitten lähetän. Ainakin minä otan mielelläni tälläisiä haasteita jatkossakin :)

Ritva kirjoitti...

Ihania kortteja oletkin tehnyt! Ja kiitos - tämä haaste oli todella sykähdyttävä ja ajatuksia herättävä - niin omia kokemuksia 13 v takaa kuin nyt tätä nykyhetkeä, mitä siellä ja monessa muussa sairaalassa vietetään joka hetki, pelkoa, toivoa, uskoa....

Tuula kirjoitti...

Kauniita kortteja - ja kiitos aivan upeasta haasteesta!