4. joulukuuta 2008

4. luukku & kuulumiset

4. joulukalenteriluukku
Sieltä löytyi aivan syötävän ihania nappeja - ja just mun väreissä! Kiitos Susanne!
Kuulumisia:
Vuosi sitten alettiin miehen kanssa puhella, että voisi tuon lasten huoneen kalustaa uudelleen ns. koululaisten huoneeseen. Ollaan mietitty ja mietitty, että miten ja millaiset huonekalut toimii siinä huonemallissa.....
Tänä syksynä ollaankin sitten aloitettu tehokkaampi tutkimustyö ja päätettiin, että jouluksi se toteutetaan, kun esikoinenin on jo eskarissa. VIimeiset 2kk pojat ovat jo kinuneet että koska se sen huoneen saavat - joko äiti meet ostamaan ne kalusteet :D
Eilen sitten lähdettin autolla kiertelemään ja vertailemaan tarjontaa ja hintoja.
Tavoitteena oli lasten huoneeseen kerrossänky jossa on alla 120 cm ja ylhäällä 80 cm sänky! Ja molemmille hyvät riittävän isot kirjoituspöydät, että ne menee koko peruskoulun. Sekä hyllyt viereen!
Parin tunnin kiertelyn jälkeen oli sitten hankinnat tehty - oikeastaan se oli helpompaa kuin luultiinkaan. Sänky jota oli haviteltu, oli vielä juuri tarjouksessa - ei oltu huomattu. Lisäksi säästettiin suunnitellusta budjetista reilu 200 euroa, vaikak ostettiin vielä 2 tuolia pojille ja yksi minulle :D Hyvät kaupat!
Tänään lähdinkin sitten reissulle puolilta päivin. Ensin ajelin tästä Raision Ikeaan tekemään ne viimeiset sijoitukset (johon luulin, ettei jää rahaa) eli rekvisiittaa (uudet matot ja päiväpeitot + jotain kivaa koulupöydille jne...) ja kerrankin päätin "sisustaa", joten mietinkin hieman tarkemmin niitä värejä ja mistä pojat tykkää... olen varsin tyytyväinen hankintoihini ja uskon poikienkin olevan!
Sieltä ajelin saloon ystäväni luokse kylään pariksi tunniksi. Sitten kävin tekemässä keikan eli pitämässä esittelyn ja kotona olen ollut jo tunnin. Kiireinen päivä...
huomenna alkaa varmaan hirveä käninä, että KOSKA KOSKA se huone on valmis. NO se on luvattu aikaisintaan 23.12, tosin taitaa kalenterissa olla buukattu tehtäväksi 18.12!!!
Joten joulua odottellassa kaikkea erillaista puuhaa.... :D

1 kommentti:

Susanne kirjoitti...

Kuullostaa niin tutulle tuo kinuaminen...koska sä teet sen valmiiksi, kaunako vielä pitää oottaa =)Meillä on ollut remonttia ja lupauduin myös laittamaan kuntoon vanhempien muksujen huoneet. No Jennan huoneeseen pitäisi hankkia hyllykkö ja seinähylly olisi maalausta vaille valmis. Valtterin seinille mun piti tehdä pääkallon kuvia ja ne on loppusilausta vaille valmiita. Päädyttiin kans Valtterille hankkimaan parvisänky ja ite tehtiin alle sängyn pituinen pöytätaso. Kätevä on ollut, kun huone ei ole kovinkaan iso ja nyt jää leikeillekkin hyvin tilaa. Sänky oli niin kiven alla täällä meidän kaupungissa tai olishan niitä ollut mutta mä kun halusin sellasen perinteisen parvisängyn kunnon rappusilla, ettei tarvi pelätä että sieltä tullaan pää edellä alas unenpöpperössä. Suurimmassa osassa oli rappusina sellaset metallitangot ja musta ne tuntu vähän kurjilta ja että niistä vois helposti kintut lipsua. Mä oon tuuminut nyt muksuille, että hiljaa hyvää tulee ja jouluksi viimeistään on valmista =DD Mukava kuulla, että luukut ovat olleet mieluisia ja kiitoksia ihanista kukkasista =)