15. marraskuuta 2008

Terveisiä Kädentaidon messuilta Tampereelta!

Eilen siellä oltiin ja mä olen vieläkin ihan täpinöissä..... aaahhh!! Kokemus oli minulle ensimmäinen ja ei taatusti jäänyt viimeiseksi! Olen rakastunut :D

Lähdimme siis aamulla klo 7 täältä Raumalta ja kyydissäni oli Tintti, Pihku ja Ellu! Huristeltiin kohti Paprusta Tampereelle ehti aamutuimaan. Siellä kävimme hieman lämmittelemässä messuja varten - eli treenaamassa tutkimista ja shoppailua! Antoisa käynti, kuten aina Papruksessa käynti on.

Sieltä sitten kurvailtiin messukeskukselle ja sinne ihmisvirran mukaan vaan hypättiin. Tuli nääs huomattua, että muutama muukin oli tulossa messuille - ikähaitari oli ihana n. 10v-90v!!! Upeaa naisenergiaa panostettuna miehisillä voimilla!

Eli tänne mentiin...

Aamu aloitettiin etsimillä heti Sinelli / Heinikka... matkalla eteen tuli ensin Sinelli, joten piti sitten heti vaihtaa muutama sana Taavan, Paulan ja Riiviön kanssa :D Tässä vaiheessa vain katseltiin (uskokoon ken tahtoo).

Siitä siirryttiin suoraan Heinikkaan ja siellä pääsin lopultakin tapaamaan livenä Heinin! Oli ihana nähdä :D Aika hyvin sä aavistelit oikein :D Vaikka hieman kiusaa teinkin. Oli myös mukava tutustua teihin Niina ja Päivi - onkos teillä muuten blogia??? Tietysti Maijukin oli paikalla ja tavattiin! Täälläkin vain katselimme (hihii).

Siitä sitten lähdimme etsimään muita "oman alan" osastoja! Sieltä löytyi Angela, Lumikellot, Keijukammari, Charlotta, Sinooperi, Fiskars, Paprus... jonkun varmaan vielä unohdinkin... pari ihanaa uutta ideaa löydettiin... mutta ei tietystikään ostettu (hehee hehee).

Mutta että te naiset olette loistavia ihmisiä bongaamaan ja ehdottomasti parhaan bongaajan tittelin saa MINNI75!!! Upea suoritus - ihan häkeltysin kun bongasit! Mutta et sä MAARET pahaksi kakseksi jäänyt - Vitsi kun olisi ollut piilokamera mukana ja tallentanut Maaretin ilmeen kun se sillä sekunnin sadasosassa tajusi, kun seissoso vierssä kun mä "erehdyin korottamaan ääntäni" :D

Tämän lisäksi bongattiin muitakin... ainakin Triin, Sirpa, Mummeli, Piparminttu, Anne, Kaija... apua... ketä kaikkia me nähtiinkään... muistuttakaa jos jonkun ihanan ihmiset olen dementikkona unohtanut!!!

Päivän aherruksen tuloksena ostin sitten nämä leimasimet:Olihan siellä kaikkea ihanaa myynnissä, mutta kun en sitten millään raaskinut ostaa. Olin niin pahuksen pihillä päällä (hohooo.... kiereksiin naurussa lattialla)! vai miten se meni ystävät hyvät???
Reissussa tapahtui rakastuminen yhteen ihanaan juttuu, johon sai tutustua Angelan osastolla... sieltä tälläinen muisto tuli kotiin..


Reissusta kotiin suoriuduttiin siinä kahdeksan jälkeen. Kotimatkalla buugattiin sitten ensi syksyn perjantain päivä messupäiväksi jo kalenteriin. Keväällä mennään myös Turkuun jos se on mahdollista... into on kova...

Kotiin kun pääsin niin minua odotti tälläinen salaperäinen laatikko...
Olin tilannut tälläisen salaperäisen laatikon eBay´stä itselleni joululahjaksi! Olin vaan kovasti miettinyt, että miten maltan olla sen avaamatta....
Miehellekin sanoin, että miten maltan.... mutta totuuden nimissä EILEN illalla oli hyvin helppo työ pistää tuo pakettiin ja käydä jemmaamassa se joulua varten... joten salaisuus paljastuu silloin... silloinkin on sitten kivaa...!!!!


10 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Kiitos mukavasta seurasta :) Tekstistä ainakin yksi ihana ihminen jäi mainitsematta EIJA.
Ps. Olisit vaan reilusti kuvannut ja laittanut kaikki ostostoksesi näytille :) Ai, mutta ethän sä tainnut paljon mitään ostaakaan, joten mitäs nyt noista pienistä, naurua!!!!

Arja L kirjoitti...

Mä menen huomenna,sunnuntaina kans vähän katselemaan messuille.En mä koskaan mitään ole ostanut,ihan vaan katselen ja ehkä vähän hiplailen.Tyhjin käsin varmaan nytkin kotiin tulen.Ei ole pakko uskoa...

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

On teillä ollut kivaa taas :) Blogissani on sinulle tunnustus. Mukavaa viikonloppua!

Paula kirjoitti...

Oikein oli kyllä mukavaa saada oikeat kasvot ihmiselle. Harmi vaan, kun aikaa keskustelulle ei ollut paljoa. Juttua varmasti olisi riittänyt pidemmäksikin aikaa, kunhan vaan vauhtiin oltaisiin päästy.

Haaste suunnitelmat on pistetty taas mietinnän alle. Jossain välissä olen sen tiimoilta yhteydessä :)

minde kirjoitti...

Höh, millä te oikein bongasitte toisianne? Mä koitin sua oikein etsiä, mutta en kyl yhtään sopivaa ehdokasta nähny:(
Onhan noi kivat messut, mutta kun jo neljä kertaa ennen käyny, alko tuntuun että siellä on paljon samaa kun ennen. Ja Turun messut on sitten aikalai pienemmät kun nää...

taru76 kirjoitti...

Mukavilta messuilta kuulostaa! Minä jätin ne nyt suosiolla väliin.

Siis miten ihmeessä jaksat säästää joululahjaa jouluun asti???? Etkö edes kurkannut? Hmmm, mitähän lienee mahtaa olla..???

Taru / Jehkotar kirjoitti...

Se on sellainen mysteeripaketti, josta tiedän varmuudella vain yhden tavaran sisällöstä! Muuten kaikkea ihanaa askarteluun. TIntti tuollaisen kerran tilanut, joten maltan antaa olla... toisena syynnä kyllä nuo perjantaiset hankinnat.... niit oli "muutama".... khöm! You know!!!

Minni75 kirjoitti...

Kivat messut oli, paljon oli katseltavaa ja kiva oli nähdä ihan livenä sinua, Pihkua ja Tinttia ja hieman jutellakin :))))

maiju kirjoitti...

Oli kiva nähdä sinutkin :)
Meidät bloggaajat pitäisi kaikki laittaa yhteen isoon tilaan ja pitää kilpailu kuka bongaa eniten.

Pistäpä Taru arvauskilpailu pystyyn... Voisin itse veikata paketin sisällön... Katson joulun jälkeen, että osuinko oikeaan.

maiju kirjoitti...

Ai niin ja piti vielä sanoa, että Päivillä (= Heinin sisko) eikä Ninalla ole blogia.