23. lokakuuta 2008

Työhuoneeni!

Tuossa joku päivä Miijja esitteli omaa askartelunurkkaustaan ja kuolasin sitä järjeystystä ja jämpitiyttä mitä siellä näytti olevan!

Nyt kun mullakin on hieman vapaata niin päätin itsekin hieman järjestellä tätä huonetta ja sain samalla tätä sitten kuvattuakin - Miijja kun pyysi muitakin esittelemään "työskentelyolosuhteitaan".
Tänään kävin ostamassa pari lokerikkoa lisää ja nyt tästä punotusta korista löytyy entistä enemmän papereita askartelua varten - leikkasin myös muutaman ison paperin puoliksi, kun tuo teline 12x12 papereille oli ylitäynnä jo - nyt taas on hieman lisätilaa :D Kukkalokerikkoja tuossa myös. Tälläisiä koreja tahtoo mun huoneen nurkkiin tulla välillä liikaakin... mieheni inhoaa näitä yli kaiken.

Sitten sain tähän askartelukaappiini hieman lisää' tilaa, kun poistin ison kasan papereita tuolta jo. Mutta perustellinen siivous tähänkin tarvitsisi tehdä, että saan kaikki kohdalleen ja tilat fiksusti hyödynnettyä! Ehkä joulua ennen teen vielä fiksausta enemmänkin.
Mun työhuoneenihan on ns. läpikulkuhuone, eli tässä tietokoneella istuessani porukka kulkee olohuoneen <-> muun asunnon välillä tästä takaani. Ja sitten mun askartelutarvike lipastot on sen kulkuväylän toisella puolella. Tässä huoneessa on ollut sohva, joka ihan hyvin tavallaan sopii tähän, mutta nyt on alkanut tila ahdistaa. Joten heitins en sohvan meidän olohuoneeseen (ainakin koemielessä hetkeksi). JOhan tuli tilaa...
Mulla on tapana aina tuossa pakastimen päällä "duunata" sellaista isompaa hommaa... ja käyttää apupöytänä...
Pakastimen vieressä ovat nämä 4 ihanaa lipastoa, joita joskus aiemminkin jo esittelin. Noissa on kaikkea mahdollista: papereita, musteita, kukkasia, koristeita, nauhoja, cuttlebugin osia jne... tehokäytössä oleva rivistö!
Tämän näköinen on sitten tämä mun ns. aitiopaikkani. Tässä duunaan paperihommia, katson tv:tä ja askartelen! Välillä kaikkea kolmea samaan aikaan!!! Eli jotta ehdint ehdä kaikkea, niin katson nykyään telkkaria tietokoneelta ja samalla saa askarrella rauhassa!
Vieressä kärry, jossa kyniä, sitä sun tätä rompetta tarpeeseen. Tässä pisteessä on AINA kaaos!!!
Että tälläissä olosuhteissa minä duunailen!

5 kommenttia:

Miijja kirjoitti...

Ihanaa Taru, että kuvasit askartelupaikkasi :)) Siis näköjänsä sullekin on kertynyt ihan kiitettävästi tarvikkeita :DD Mutta minkäs teet, kun tarttee olla vähän kaikkee ;D Ja mitä tulee kaaokseen, vaikka kuinka järjestelisi, sitten kun tilaa lisää tavaraa, on kaaos taas valmis :D Kateellinen olen tuosta teholaatikostostasi, tuollaisen tartteisin minäkin, vaan kun ei mahdu...vai siirtäiskö keittiönpöydän partsille :DD

Taru kirjoitti...

Siirrä vaan :D Ilmoita perheelle, että nyt alkoi ulkoilmaelämä :D Osa laatikoista on kuin räjähdyksen jäljiltä, mutta päätin, etten siivoa ennen kuin joulukortit tehty - sitten pistän laatikkoon vaatekaapin lattialle jemmaan ne seuraavaa joulukorttisesonkia varten ;D

Hilkka kirjoitti...

Ihana järjestys sinulla.Ja arvaas mitä ihailen?....siis tuota työpöytää, aivan ihana ruskea. Näyttää vanhalta, mä kun rakastan kaikkea tuon näköistä ja väristä :))

Taru kirjoitti...

Heippa Hilkka! Työpöytäni on uusi, mutta erittäin perinteisen mallinen glaffilipasto. Sitä olen haaveillut pitkään ja kun jäin eläkkeelle, niin sain valita liikkeen, mihin haluan työnantajalta saavani lahjakortin. Hei alkoi jahdata sitä pöytää ja siinä se nyt on :D Rakastan sitä - se on I H A N A!! Samalla konkreettinen muisto entisestä elämästä!

Taru kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.