6. lokakuuta 2008

Maanantaita ja Magnoliaa!

Viikonloppuna tuli hoidettua omaa hyvinvointiaan ja vietettyä aikaa perheen kanssa. Lauantaina siivosin kämppää hulluna, mutta aika terapeuttista sekin on. Tuokion vietin ystäväni seurassa, nauttien rauhasta ja läheisestä ihmisestä - kiitos Tanlittan! Sillä pienellä hetkellä oli tärkeä merkitys!


Eilisen päivän askartelin ihan aamusta iltaan - en tehnyt mitään muuta järkevää! Sainkin sitten aika ison kasan kortteja aikaiseksi. Laskinko, että 5 joulukorttia ja 10 muuta korttia :D Hyvä minä!!!


Yksi tekemistäni korteista on tässä! Tämä leimasin on yksi uusistani ja ollut minulla joku 2vko. Aivan ihana leimasin -sillä voi tehdä syys ja joulukortteja! Tästä kortista näin unta la-su yönä ja kyllä se aika hyvin vastaa sitä unessa ollutta korttia!

Tausta on Tildan lahjapaperia.
Leimakuva väritetty ProMarkereilla ja kimalle parissa kohdassa on FinnStamperilta tilatusta kimalletussista!
Kukkaset noita ihania Petaloo kukkasia, pallerot tuli Mihannasta kaupan päällisinä ja teksti sitä ihanaa Circle it-sarjasta!


Jaaha olisi aika alkaa pakkaamaan kasseja reissua varten. Tuossa puolessa päivässä starttaan autoni pääkaupunkiseudulle ja miesväki jää keskenään tänne kotiin!

* Tänään ajelen siskoni luokse kylään ja käy ystäväni Kaisan luona kylässä ja pitämässä esittelyt.
* Huomenna aamulla tapaan kahvin merkeissä (ja pientä leimailua ehkäpä) Helin ja Taavan.
* Siitä sitten toinen ystäväni Maarit tulee "hakemaan" mua ja lähden hänen luokseen kylään sekä hieman esittelyä pitämään.
* hups. siis keskiviikkona ajelen sitten takaisin Turun kautta ja siellä tapaan Tiinan jälleen kuulumisten ja esittelyjen merkeissä! iltasella sitten pitäisi olla kotona!

Joten postit yms. makaa sen aikaa kun olen reissussa. Teidän iloksi tai kiusaksi olen sitten postauksia ladannut tälle koneelle noista viikonlopun askarteluista!!

Oikein mukavaa ja aurinkoista syysviikkoa teille kaikille!

T. Levännyt ja latautunut Taru

2 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Ihana kortti ja ihana on myöskin tuo leimasin :) Kauniisti olet värittänyt tuon leimakuvan.

Heli Matero kirjoitti...

Kivoja kortteja olet tehnyt. Huomenna nähdään.