13. syyskuuta 2008

Kiitos

Löysin tälläisen kunniamaininnan, jonka Oliveria oli ojentanut minulle! Todella lämmitti mieltäni ja tuntuu hyvältä, kiitos! Tämän maininnan olen saanut myös Maissilta, kiitos!


Nyt onkin paha paikka, kun pitää tämä ojentaa blogeille, jotka minä koen tärkeiksi ja jotka minua sykähdyttävät! Niitä on niin paljon ja sen vuoksi, varmaan joku jää mainitsematta, mutta tässä mainittu joitain...


Blogiaskartelija, jonka kanssa elokuussa tavatessa tunsin valtavaa sielunkumppanuutta. Ihana Hanne, että olet olemassa ja vaikka olet niin kaukana, niin se meitä yhdistävä linkki on silti. Kädentaitosi ovat ihania ja niitä on mukava seurata!
Maissin käden jälki on niin ihanan laadukasta, näyttävää, monipuolista ja vinkkejä antavaa. Maissin myös livenä pari kertaa tavanneena, voin kerta että hän on aivan mahtava nainen!
Aijan korttien taidokas jälki saa väkisinkin kateelliseksi :D Positiivisesti, mutta toisaalta sen kannustaa itseäni valtavasti etsimään uusia taitoja, juttuja ja harjoittelamaan. Aija on myös ihanan lämmin ihminen ja auttavainen!
Ihana persoona ja henkeen ja vereen käsillään tekijä. Tintin seurassa väkisinkin oppii koko ajan uutta, vaikka joskus tipun kyllä kärryiltäkin välillä :D
Ja monta muuta ihana blogia jossa käy ihan päivittäin...

4 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Kiitos, tulipa hyvä mieli tästä :)Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Maissi kirjoitti...

Haluan jakaa tämän palkinnon myös sinulle :)

Kerttuli kirjoitti...

Minä täällä myös yllätyksestä ymmyrkäisenä niiailen, kiitos kaunis tunnustuksesta ja mieltä ylentävistä sanoistasi :)
Sinun blogissasi on aina niin mukava vierailla, ei koskaan tiedä mitä odottaa :))
Aija

Hanne kirjoitti...

Kiitos Taru :) Ihana yllätys oli.