10. kesäkuuta 2018

Perinteinen Kevätkesän atc-vaihto - korttini ringiin 1


Hei!

Jos minäkin alkaisin hiljalleen purkaa kuvina mun ATC-korttisaldojani. Järjestin Facebookissa jo perinteeksi tulleen atc-korttivaihdon! Tämä on minua aina valtavasti ilahdutttanut joka kevätkesä, ja niin se isnpiraatio taas tuli. 

Big Finnish ATC exchange. There is my cards on group 1. All cards is changed!

Tällä kertaa meille tuli ENNÄTYS paljon osallistujia pienessä ajassa. Aiempina vuosina olemme samassa ajassa saaneet kasaan 3 vaihtoryhmää eli 3x9 henkilöä mun lisäksi. Mutta tällä kertaa rinkejä tuli jopaan 6 kasaan eli 3x9 henkilöä. Kyllä tässäkin vaihdossa oli jokunen henkilö, joka osallistui kahteen ryhmään mutta prosentuaalisesti vähemmän kuin aiempina vuosina. KIITOS vielä kerran kaikille jotka oli mukana vaihdossa.Tein 9 kortin sarjan tähän vaihtoon. Otin ensin A4 kartonkinja aloin tehdä siihen taustaa maaleilla ja sapluunoilla. Lisää yksityiskohtia leimoilla ja kynillä. Sen jälkeen leikkasin pohjat 9 osaan.
Vielä hieman lisää yksityiskohtia kynillä ja rautalankaa sekä tekstitarra. Korttisarjan nimi "Red Wire".Minä sain vaihdossa takaisin 9 aivan upeaa korttia!

Kiitos kun piipahdit!

Taru

1 kommentti:

Sari K kirjoitti...

Upeita nämäkin!