14. huhtikuuta 2016

Hurahdin Plannereihin!!!

Olen toivoton tapaus.... hurhahdin taas johonkin uuteen...


Tai no ei tämä ole uutta - hurahdinhan mä syksyllä jo Hobonichiin. Mutta se paljastui minulle huonosti sopivaksi. Nyt askarteluystävä liitti minut facebook ryhmään KALENTERIMANIA ja se oli sitten vientiä. On osteltu tuotteita Heidin KOrttipajasta ja Klemmarikellarista. Facesta löytyi myös toinen ihana ryhmä PLANNER LOVERS FINLAND!!

Ja tässä nyt kuvin tämä mun elämässä tapahtunut hurahdus 2viikossa!Ostin itselleni 2 kalenteria (oikeasti kolme mutta se yksi on diilattu jo eteenpäin). Tässä tuo Hello Life on kalenteri jonka aikakausi 7/16-12/17. Tämä raidallinen on kalenteri joka päättyy 6/16 eli pääsen aloittamaan kalenterin pidon välittömästi.


Tarroja, teippejä, leimoja ja lisäosia on ostettuna jo kalentereihin. Ostokset tehty samoista kaupoista.

No nyt ehdin jo hieman hengähtää ja alkaa kalenterin täyttöä. Pyrin täyttämään tätä kalenteria hieman päiväkirjamaisesti & Project Life tyylillä. Aion liittää tänne kuvia, tarinaa ja kaikkea kivaa. Itse en aio koristella mitään sivuja valmiiksi vaan sivu täytyy joko koko ajan sitä mukaan kun tapahtuu  tai jopa viikko pari jäljessä. Eli tämä kalenteri ei kulje mukana vaan on minulla kotona. Itse tykkään tyylistä KEEP IT SIMPLE ja sitä aion tässäkin projektissa noudattaa. Minä en tule jatkuvasti kalenterisivujani täällä näyttelemeään, joska niistä tulee hyvin henkilökohtaisia. Mutta tässä teille näytille ensimmäiste koristelut ja päiväykset. Piilottanut kaiken tekstin jota en halua muiden nähtäviksi.


Oletko sinä innokas Plannerin pitäjä? Millainen Planner sinulla on??

Kiva kun piipahditte!

Taru

Ps. ikuinen kalenterifriikki, että aloin niitä vielä askartelemaan - huoh!

5 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Täällä yks hurahtanut kans. Mistä olet kkalenterin tilannut? Juuri tuota olen katsellut mutta löytänyt vain amerikkalaisista kaupoista jolloin hinta noussut pilviin... :( Täytyykin jäädä seurailemaan blogiasi. :)

Merkkublogi kirjoitti...

Sormet syyhyten odottelen omaa kalenteriani!
Toivottavasti sen myötä opin hyödyntämään yleensäkin kalentereita paremmin.

Taru Jehkonen kirjoitti...

Maria Klemmarikellarista ja Heidin Korttipajasta . TOki jälkimmäisesti ostettu se iso meni jo eteenpäin. Mutta nuo kaksi jotka on kuvassa on Klemmarista. Tätä ei kannata lähteä ulkomailtaostamaan. Kauppiaan hankkii mitä pyytää!

Kata Maria kirjoitti...

Nää kalenterit on kyl makeita! Itteäkin kovasti kiinnostais. :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upea upea upea. Aina kannattaa hurahdella ja innostua.
Mukavaa viikonloppua sinulle.