16. heinäkuuta 2015

Sirmar Aleksandra´s Jespe


Joo tiedetään, että mä olen hieman kissahullu... se hulluun on päässyt näin vanhemmiten valloileen. Eilen meille sitten muutti viides kissa, upea Ragdoll pentu!

Joskus 3v sitten minulla alkoi elää pieni haave omasta Ragdoll kissasta. Mutta asialla ei ollut kiire. Koska meiltä löytyi jo 2 maatiaskissaa Minttu ja Zorro. Ja olihan tuo mieskin allerginen kissoille, niin tuskin enempää olisi tullut kotiini kissoja hankittua.

Erosin keväällä 2013 miehestäni ja juhannusviikolla haettiin kolmas maatiaskissa Ruska meille. No yllättäen asia sai vauhtia joulukuussa 2013, kun meidän käyttämä eläinlääkäri soitti minulle, että "pelastaisinko" yhden 4 vuotiaan ragdollin ja tarjoisin sille kodin. Minähän tartuin heti mahdollisuuteen ja niin 16.12.2013 muutti Tuhkimo (Sirmar Aurora) meille ja sain ensi kosketukseni Ragdoll kissoihin.

Tuhkimon tultua olin aivan varma, että JOKU päivä minulle tulee ikioma Ragdoll pentu. Mutta kuten tiedetään, että noiden hankkiminen ei tapahtu ihan tuosta vain - rotu on yleinen ja sitä saa, mutta ne pahus maksaa... vähän enemmän kuin 50 euroa.

Mutta tänä keväänä se sitten tapahtui, meinaan Tuhkimon kasvattajalle syntyi pentuja, jossa voisi olla meille sopiva pentu. Minulla oli vain 2 tavoitetta: poika ja sininen! Lemmikkitasoinen käy jne. Kävin pentuja katsomasa Marikalla jo silloin kun pennut oli 4vko vanhoja ja silloin jo alustavasti sovittiin, että yksi sininen poika muuttaa meille. Kanssakäymistä on ollut matkan varrella ja eilen sitten tämä ihanuus Sirmar Aleksandra´s Jespe eli tuttavallisesti vain Jespe muutti meille! Ja jo vajaassa vuorokaudessa poika on niin sulattanut meidän sydämet.

Jespe on tänään 12vko + 1pvä vanha ja hän on väritykseltään Sininen Mitted. Näyttelypriima hän ei ole koska hännän päässä on pienen pieni valkoinen alue. Mutta meille hän on oikein sopiva. Hänen äitinsä Ariel on Tuhkimon täyssisko, joten hän on täti tälle nuorelle herralle!

Eli meillä jatkuu nämä kissan täyteiset elämät täällä...


Kiitos kun piipahdit!

Taru

1 kommentti:

Arja L kirjoitti...

Voi tuota suloisuuden määrää ❤
tulen lähiviikkoina tutustumaan hänen suloisuuteensa 😊