28. huhtikuuta 2012

Sinistä ekosta!

Näitä julkaisemattomia töitä piisaa nyt... ja ilokseni olen tälläkin viikolal tehnyt jo joku 10 korttia... ne on kyllä kuvattu, mutta kuvat vielä kamerassa... mutta Intohimon Skräppäys tuotannolla jatketaan!


Tämän duunasin ekokartonkille. Leimat taustalla ovat Sinellistä ostettuja. Kuva leimoista alapuolella. Puusydän on Sinellin mallistoa myös, mutta toin kotoa sen paikanpäälle tällä kertaa. Leimausmusteena käytetty Stampin Upin musteita!

Tausta on tehty niin, että pallotaustalla leimattu ensin yhdellä sävyllä keskelle. Sitten kahteen kertaan siihen päälle tummemalla. Reunoille hieman mustetta.

Purjelaiva on Heinikasta ostettu minileima jonka leimasin tuohon puusydänem päälle. Taas mustetta reunoille.Ruudukko boordi on tehty myös Sinellistä tekemällä hankinnallani. Siitä käytin vain keskiosaa.

Turkoosin väristä flossya, sitten testi ja siinähän se kortti sitten oli. Tällä kaavalla saisi aivan upeita meriaiheisia kutsuja myös tehtyä!


Tässä näitä Sinellin ostoja tapahtumasta, näitä leimoja käytetty eilisissä punaisissa, että tässä sinisessä kortissa. Pyrin Intohimona käyttämään lähes kaikkia leimoja joita ostin, niin heti! Aika hyvin onnistuin!


Mukavaa lauantaita!

Jehkotar