23. huhtikuuta 2012

Intohimona Skräpätty, kortteiltu, seurusteltu ja naurettu!

Huomenta kaikille!

Päätin aamutuomaan lasten aamuaskarten ohessa käydä hieman läpi kuvia viikonlopulta...
ja tietysti päätin tehdä sitten tämän megapostauksen valmiiksi... sen jälkeen takaisin unille.

Pihkun ja Tintin kanssa lähdettiin perjantaina n. klo 14 ajelamaan kohti Laukaata ja siellä kylpylähotelli Peurunkaa! Siellä oli sovittu tapaaminen Minnan, Karitan, Jasun ja Mummelin kanssa!

Perjantai ilta rentouduttiin hyvässä seurassa syöden ja juoden...
Lauantai aamuna sain täyttävän aamupalan... osa lähti uimaan kylpylän puolelle ja me toiset mentiin vahtimaan tapahtuman ovenripaa! Tällä kertaa minulla oli ilona olla ekana ;D Klo 10 aukeni ovet ja meitä oli monta oven takana innoissaan odottamassa kaikkea sitä ihanaa mitä viikonloppu toisi tullessaan!

Ensimmäisenä tehtävänä oli paikkojen varaus. Saatiin aivan loistopaikat ja niihin kelpasi majoittua. 
(Huom! kaikki kuvat voi klikata isommaksi)Yleistä tunnelmaa joka puolelta...Paikalla oli paljon tuttuja, uusia tuttavuuksia, hyvä tunnelma, ihana rento fiilis, upeita hetkiä loistavassa kokonaisuudessa... askartelua, aikaansaannoksia... ainut jota ei ehkä tarpeeksi ollut, niin unta, mutta nukkumaanhan tuonne ei menty! :D


Niin Maijukin oli paikalla....

Meillä oli upeita vieraita eli Marsha Valk oli tuuraamassa Revlietä, joka terveyden vuoksi estyi saapumasta sekä Birgit Koopsen! Kuvassa myös Riikka Paperiliittimestä ja Mira Amaliasta. Kiitos Mira ja Riikka upeista järjestelyistä. Kiitos myös muille apukäsille, jotka tämän on mahdollistaneet!


Itse olin ilmoittanut mukaan yhteen work shopiin eli Revlien "Hello Goal". Tätä oli tosiaan pitämässä Marsha Revlien puolesta. Work shop oli loistava, Marsha oli ihana, mutta tahti oli kuitenkin ripeä. Vaikka ei niin paha kuitenkaan mitä monessa muussa oli! Nautin täysillä!

Tässä kuva saamastamme paketista, mallileiskasta, josta tehtävänä oli tehdä oma tulkinta (mallileiska oli Revlien käsialaa) sekä sitten kuva minun valmiista kuvasta...
No tulihan sellaisia pieniä ostoksiakin tehtyä... Mutta hämmästyttävää oli se, että suurta osaa uusista ostetuista leimoista tuli käytettyä jo paikan päällä!
Bellesistä oli iso ennakkotilaus, sitä en ole kuvannut. Amaliasta ostin tarpeen mukaan monta yksiväristä kartonkia... ja Ökömököstä ostin kasan nauhoja.. missä lie ovat nyt kuvaus tilanteessa...
Kiitos vielä kerran kaikille mukana olleille... ensi vuoden tilaisuutta jäätiin jo odottamaan!

Loistavaa alkanutta viikkoa kaikille. Minä lähden nyt lepäämään!

Jehkotar17 kommenttia:

Merkku kirjoitti...

Kiitos kivasta seurasta! Ensi vuoden IHS:ää odotellessa Merkku

Leenamummi kirjoitti...

Juuri noin mukavaa ja luovaa oli, hienosti olet saanut tunnelman ja tosiasiat postattua!

Todellakin: ensi vuotta jo odotellaan, saattaa minusta tulla skräppääjäkin;)

Anski kirjoitti...

Oli kyllä mukava viikonloppu! Hyvälle näyttää sun valmis leiska! Mun odottelis tuolla laukussa vielä viimeistelyä. Kuolaan täällä sun ostoksia, esim. tuo iso ruusuleimasin, ai että! Ainiin, vilahdat yhdessä mun kuvassa blogissa :P

Taru Jehkonen kirjoitti...

Ai pitää mennä katsomaan Anski!

Puuhis kirjoitti...

Hauskaa oli tavata ja ihanaa on katsella muidenkin kuvia blogeista.

Erityisen mukavaa on katsella erilaisia versioita tuosta hello goal sivusta - Nelssonlilla, Anskilla ja minulla on ainakin versiot näkyvissä :)

Riikka kirjoitti...

Mahtavia kuvia! Saako olla muslu ja pyytää tuota kuvaa, jossa on opet ja Mira ja minä?

Taru Jehkonen kirjoitti...

juu laitetaan tulemaan!

Tintti kirjoitti...

Valtavan iso kiitos super kivasta matkaseurasta, sairaan hauska reissu

maiju kirjoitti...

Hienoja kuvia ja upeita tunnelmia olet vanginnut... Ja mustakin onnistuit nappaamaan tosi hyvän kuvan. Olipa kiva ja piristävää nähdä sinuakin.

Minna kirjoitti...

Kiitokset kämppikselle huippuseurasta, kyllä oli virkistävä viikonloppu:)

marsha. kirjoitti...

Hey! Are you talking about me again?! ;-) Google translate does a really bad job at translating Finnish to Dutch, but I think you wrote that you had a great time! I did too! And wow, you did some serious shopping! Love the stamps and of course the washi tape!

Pihku kirjoitti...

Kiitos jälleen kuskina olemisesta ja mukavasta seurasta. Oli tosi hauska viikonloppu!

Marika kirjoitti...

Ihania ostoksia sullakin! :)

Ja juu, hauskaa oli!

Laura kirjoitti...

Kivoja kuvia ja ihania ostoksia!

Leimalehdon Mari kirjoitti...

Oli tosiaan ihana tapahtuma! Itse olin ensimmäistä kertaa mukana. Olin kahdessa workshopissa ja sen lisäksi ehti vielä askarrella muutakin. Taisi tulla hurahdus minialbumeihin - kaksi uutta on suunnitteilla Rev it up -workshopin jälkeen. ;)

maikko kirjoitti...

kivoja kuvia! hyvä, että toiset muisti ottaa sellaisiakin :)

herkullisia ostoksia sinullakin!

minä näin sinut kyllä, mutta en tainnut sanoa edes moita.. kova hulina, paljon kaikkea häppeninkiä ympärillä ja aika meni liian nopsasti.

seuraavaa tapahtumaa odotellessa!

Taija kirjoitti...

Hyviä kuvia olet ottanut! Olet tehnyt ihania ostoksia..*huoh* sormet syyhyää skräppäämään, mutta nyt viikonloppuna ihan muuta puuhaa, ehkä sitten ensi viikolla ehtii..