9. kesäkuuta 2011

Tatuointini osa nro 2

90-luvun alun tatuointi huraksestani on kulunut 16 vuotta ja viime keväänä aloitin sen uudeleen. Silloin syntyi vasempaan käsivarteeni ihana iso värikä Papukaija! Ramon huipputyötä

Tänään oli aika tehdä projektin seuraava vaihe oikeaan käsivarteen. Tänään meni klo 10 Needle Point Tattooseen ja klo 17 tulin ulos valmiin työn kera kädessäni. Huippujälkeä jälleen Ramo - sinun laatuusi voi luottaa!
(klikkaamalla kuvaa pääset katsoaan isompaa ja yksityiskohtaisempaa kuvaa!!)

Perheellämme on nyt kaksi aikaa Ramolle - lokakuussa -11 ja tammikuussa- 12 - katsotaan kumpi menee kumpanakin päivänä - alustavasti suunnitelman mukaan minun seuraava vuoro on tammikuussa... aika näyttää kuinka käy!


6 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Upeaa pikkutarkkaa työtä varjostuksineen :)

Anski kirjoitti...

Wau! Upean kolmiulotteinen ja elävän näköinen! Kunpa joskus itekin uskaltaisi ottaa...pelkään vaan neuloja liikaa :(

Jehkotar kirjoitti...

Mäkin pelkään piikkejä ja neuloja, mutta tatuointi on niin erilaista. JA inhoon hammaslääkäriä ja poraamista, mutta kyllä mua tatuoida saa :D Taitaa olla vika täällä siis korvien välissä :D

Kaija kirjoitti...

Aivan loistava kokonaisuus,kyl tutkin tarkkaan ja ihan hämmästyin:)siis toi piikkilankahan on kuin ihan aitoa kun se ikään kuin kohoo toisista paikoistaan.Perhonen on mielettömän upee.Mä olen jo pitkään miettinyt pientä perhos tatskaa:)ei ole ennestään,vanhuus hurahdusta minulla meneillään:)

Minna kirjoitti...

Upea tatska, loistavan yksityiskohtaista työtä.

taru76 kirjoitti...

Todella hienoa työtä! Sä oot ROCK!