8. maaliskuuta 2010

Nälkä kasvaa syödessä!

Nyt se on luettu...

Stephenie Meyerin Uusikuuja todella nälkä kasvaa syödessä - hurjaa vauhtia!
Aivan ihana - koukuttava.... harmi, ettei budjetti salli mennä ostamaan
ne kaksi kirjaa, vaan joudun
oottamaan kirjastosta kirjojen lainaukseen saamista!!!

Tänään tai huomenna taidan katsoa Uusikuu-kirjan leffana!! Nam!!!

6 kommenttia:

AN kirjoitti...

kivaa lukea kommentteja uusista kirjoista--minulle uusista--pitäisi varmaan tuokin lukea--mikäs sen mukavampaa kun koukuttua--

Ninskulandia kirjoitti...

Minäkin olen jäänyt koukkuun kyseisiin kirjoihin. Aivan ihana sarja :). Mulla on viimeinen kirja puolessa välissä menossa ja nyt jo harmittaa, että siihen se sitte loppuu. Uuttakuuta en ole vielä elokuvana nähnyt.

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Sillä välin, kun odotat seuraavia osia, niin lataa netistä Midnight Sun, joka on sarjan eka osa Edwardin näkökulmasta. Kirja jäi kesken, mutta silti se on minusta parempi kuin nuo muut. http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Juu tästä mä kuulinkin, että kirja jäi kesken, kun se vuosi julkisuuteen liian aikaisin. Olen huono lukeen englanniksi,mutta voisi vaikka kokeilla lukea!

Toukoleeni kirjoitti...

Nii-in.Mä luin vikan osan loppuun viikonloppuna.*Huokaus*.Joko se uusikuu tuli dvd.lle?

Annennäpräilyt kirjoitti...

Mä olen lukenu kanssa koko sarjan, siis kaikki kirjat, ostin ne omaksi, olen aivan twilight-sarjan koukussa, leffoistakin olen kattonu molemmat:)eka osa on dvd:llä omana ja toinen on ennakkotilattu jo viimevuoden puolella, että hulluuden hulluus:)pidin eniten kirjoista ekasta ja viimeisestä:)