23. syyskuuta 2009

uudelleen järjestelyä taas....

Huoneeni uudelleen järjestely on nyt sitten ohi!
Joo tiedän, että teen tätä RAIVOSTUTTAVAN USEIN ja ei tämä vieläkään ole LOPULLINEN!

Miksi nyt järjestettiin, niin syynä oli se, että tuo vanha pakastin lähti pois työhuoneesta ja muutimme oviaukkojen käyttöjärjestystä!

Huoneeseen on vielä hankkimatta se uusi hylly-kaappi järjestelmä tuohon nukkaan, mutta vanhat kalusteet saavat nyt auttaa tässä tilanteessa!

Kun työhuoneeseeni tulee, niin on tälläinen näkymä! Huom!! Huonetta ei ole siivottu tätä kuvausta varten - joten näette hyvin "realistisessa" tilassa olevan huoneen! :D

Askartelupöytäni on oviaukon edessä! Siitä oli ennen käynti olohuoneeseen ja siihen takapuolelle tule lauta, että näkymä kaunistuu olohuoneeseen päin!

Samoin huoneeseen muutti takaisin tuo pieni nahkasohva!Työhuoneeni nurkassa on pitkään ollut tuo ystäväni vanha valkoinen hyllykkö ja sen tyhjensin tavaroista - oli täynnä mitä lie plus PL kamaa. Ja täytin askartelukamoilla. Sivuun muutti pari pientä laatikostoa. Tähän nurkkaukeen haluan uuden hyllystön joka ulottuu kattoon asti! Mutta se on vielä ajatusasteella - ensin kerätään rahaa sitä varten ja sitten etsimään!Klaffi muutti pois vanhasta paikasta ja meni pakastimen paikalle. Klaffista otettiin tietokone pois ja nyt se on sellainen paperityöpiste - saa kiinni kun ei käytetä ja se tuo tosi paljon avaremmaksi tätä huonetta. Nyt se on levällään... otin kuvan kesken postitusurakan eilen! Hylly ilmestyi myös tuonne seinellä yläpuolelle.Tämä tarjoiluvaunu on uusin hankitan huoneeseen. hain ihan vain cuttista varten pyörillä olevaa vaunua, koska en halua sitä tähän askartelupöydälle enää. Tilaa on himpun verran vähemmän, koska tietokone muutti myös askartelupöydälle!

Tykkään tästä kärrystä. Mun kaksi askartelulaukkua meni kivasti tuohon väleihin ja niissä on sitten kokokuviotaskuja, spellbindersejä, sizziä jne.... alimmalla tasolla on tekstileimasimeni cd-koteloissa....Tälläistä täällä nyt on. Ompa ainakin oma rauhaisa soppi.

Jos jotain huolettaa, että mites meidän olohuoneeseen nykyään pääsee, niin oviaukko keittiön ja olohuoneen välillä avattiin taas takaisin käyttöön!!! ;D

3 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Ainakin on riittävästi tilaa kaikelle askartelutavaralle..vai onko sitä koskaan riittävästi :) Mulla on enää kotona kodinhoitohuone johon olen ahtautunut pyykkivuorien sekaan :)Onneks on sitten tää vähän isompi "varasto" täällä kaupungilla :)

Carola P kirjoitti...

Ei nuo askartelutilat ole koskaan "valmiit" ja kaipa siinäkin jokin viehätys on, että saa aina välillä järjestellä tavaroita uuteen uskoon. Tuommoinen huone olisi ihana, mulla kun on olohuoneen nurkassa askartelutavarat. Suunnitelmissa on, että siihen tulee keittiönkaapin tapaiset kaapit ensi vuoden puolella.

Taava kirjoitti...

Sä todella siirtelet huonekaluja alvariinsa, mutta mitäs siitä, jos tykkää. Kylä askartelutilat oikeasti vaatii suunnittelua ja totuttelua, että saa hyvät ja toimii omassa huushollissa. Ja sulla tosiaan tuo läpikulku olohuoneeseen vei paljon tilaa.