28. syyskuuta 2009

Luistelevat nallukat!Joulukortit ovat jo kovasti työn alla ... viime päivinä en muuta olekaan tehnyt. Mutta nyt se tuntuu jo jouhevalta. Eilen kyllä tajusin, että APUA... isänpäiväkortit on täysin tekemättä. Tie missä välissä ehtisi parit sellaisetkin tehdä!!!

Tämä on väritetty niin, että ensin promarkereilla ja sitten kuivapastelleilla päälle öljyn kera!

# 3361 / 365 project "one card on every day"
# 039 project "christmas cards of 2009"

9 kommenttia:

Pitsihame kirjoitti...

Ihania, yvän tuulen kortteja!

Kiti kirjoitti...

Tää on taas taattua Tarulaatua, siis tosi söpö. Tulee ihan joulu fiilis. PS. myös Elvikset on aika makeita :)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on pakko kysästä, että oletko jo suorittanut sen 10+1 haasteen arvonnan? Vai onko unohtunut, vai olenko itse kenties puusilmä?

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Kiitos kysymästä. Kysy ensi kerralla nimelläsi! Olen arponut!

Sari kirjoitti...

Voi että kun tässä kortissa on ihanat sävyt, ihan just mun makuun! Tosta edellisistä kommenteista puheen ollen, en mäkään ole huomannut arvontaa ja olin kyllä jo unohtanut koko arvonnan (ihme). Kuka voitti?

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

löytyy... täältä: http://jehkotar.blogspot.com/2009/08/synttariteemat.html

Tanjuska kirjoitti...

Ihana kortti.Kuule Taru sinähän myyt Partyliteä?? Voisitko/lähettäisitkö minulle uusimman kuvaston, kun en tiedä ketään joka täällä meillä päin myisi ja tahtoisin tilata muutamia ihania juttuja. Pliis..mä voin laittaa osoitteeni mailina jos sulla ei sitä ole?

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Tanjuska joo... voin pistää tulemaan. Laita vaan osoite tulemaan... löytyy se varmaan jostain... mutta tapahtuu nopeammin kun lähetät sen! :D

amma kirjoitti...

Kiva kortti! Totta tosiaankin isänpäiväkin tulossa, niin tohkeissani kun ekan joulukortin sain tehtyä ettei käyny ees mielessä isänpäivä =)