8. maaliskuuta 2009

Maiju Sini-musta haaste

Tuossa viikolla Maiju teki sini-mustan kortin ja yllytti muita samaan! Lupasin heti tehdä, kun leimakuvakin oli valmiiksi sopiva väritetty. Mutta.....

Tästä kortista tuli ns. smallauksen mestari. Siis olen hieronut, kokeillut, miettinyt, veivannut tuota korttia edes takaisin, mutta lopultakin sain sen valmiiksi viime yönä!!!Halusin itse käyttää mustaa korteissa enemmän - suht paljon mustavalkoisia papereitakin vielä omistan, mutta miksi vaan niitä ei sitten tule tehtyä! Tämäkään kortti valmiina ei ole edes synkkä :D

Tähän taustalla halusin käyttää paperia, jota ostin joululomalla alesta Glitter Potista. Paperit ovat helmiäisiä ja todella ihania! Valitettavasti tässä kuvassa ne ei pääse eduksen. Tätä paperia on tausta paperi ja tuo raidallinen paperi tytön takanan.

Leimaisin on uusi Gorjuss Girls, siitä setistä joka joillekin saapui viime aikoina. Itse tykkään kovasti ja kyllä kieltämättä ja harvinaista kaikista!!! Väritetty Derwentin akvarellipuukynillä stumpin ja öljyn kera.

Kukkat on kaivettu mun keräilyerälaatikosta - mutta pohjalla olevat täplikkäät kukat olen saanut lahjaksi - joko vaihdosta tai kaupanteon kylkiäisinä. Ihania!!

Noista lasihelmistä tykkään kukkaissa, ne on sellaisia isompia muhkeampia K&Companyt valikoimaa!

# 86 kortti päivässä
# 43 leimat korteiksi
6 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Aivan ihana toteutus. Kiva, että otit haasteeni vastaan. Tykkään kortistasi :) Hyvää Naistenpäivää Taru :)

Maaret kirjoitti...

Hyvää naistenpäivää vielä kertaalleen:) Kortti on aivan ihana ja mun on kait pakko kans saada jokunen Gorjus:( kaikilla muillakin on:( Joo, tosiaan 6 pvää :)

TARJA L kirjoitti...

Ihana kortti!Täytynee tehdä itekkin tuo sini/musta kortti. Hyvää Naistenpäivää!

Ansku kirjoitti...

Oikein ihanan kortin olet taas tehnyt!Itselle on tulossa leimakuvina noita Gorjussgirlsejä ja tuskin maltan odottaa että saan ne.Niihin sopii muuten hienosti tällaiset voimakkaat värit,tässäkin upea väriyhdistelmä!

Tintti kirjoitti...

Tosi hieno kortti, ja kaunis väritys. Tykkään...

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Ihana leimasin!! Mulle ihan uus tuttavuus. Mistä niitä saa/missä niitä on enempi nähtävillä? Selkee mutta herttainen kuva. uutena leimailijana ihastuin kovasti. Ja tietenkin tuo Tarun toteutus on aivan huippuluokkaa!!!
Tarja P