20. helmikuuta 2009

Joulukortteja Helmikuussa!

Ihastuin tähän lumiukko leimasimeen syystalvella ja sain tämän yhdeltä blogilaiselta ostettua. Olisiko ollut Myy ja Vilijnka, jotka tämän mulle myivät. Kiitos, tämä on ihana. Joten kun pitää leimat korteiksi tehdä, niin näitä joulukortteja syntyy nyt sitten jo... mikä kieltämätt ei ole lainkaan paha idea ;D

Kortit ovat leimat korteiksi #32
Ja kortti päivässä haasteeseen #60 sekä #61

Korjaus: tämä on Whipper Snapper Desing-leimasin ja ihan jenkeistä hankittu :D10 kommenttia:

Riituli kirjoitti...

Totta puhut! Ihana leimasin. Ja hienoja kortteja olet niistä tehnyt!

Voi olla hyväkin idea aloittaa korttien teko ajoissa. Ei tule sittten kiire. En kyllä tiedä miten homma mahtaa sujua kesäkuumalla.

TV kirjoitti...

Nämä ovat hienoja ja pirtsakoita! Ite en ruskeasta niin kovin pidä, mutta tässä alemmassa värimaailma on todella yhteensopiva. Ja hyvähän se on ajoissa aloittaa...

sari kirjoitti...

sehän on hyvä idea aloittaa joulukortit ajoissa... mutta itse olen niin kyllästynyt niitten tekemiseen vielä..=) Toissa vuonna sain joulukortti tilauksen jo kesäkuussa..ja oli kuuma kesä ja vähän vaikeaa päästä joulu fiilikseen...=)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

siis joulukorttejen teko on viisasta tähän aikaa vuodesta itse yritän tehdä joka viikko yhden joulukortin mut vaikeeta se on! mut nyt taas on joulukortti tulossa!
ihania joulukortteja!
mut onko tämä leimasin magnoliaa. minusta minkä' me myimme sinulle magnolian lumiukko oli toisen näköinen sillä ei ole hattua päässä.

Taru / Jehkotar kirjoitti...

Oot muuten oikeassa - tuo oli whipper snapper desing... pää sekaisin noistä "miljoonista leimaisimista"!!

Maaret kirjoitti...

Waude, käyhän se näinkin, että joulukortteja valmistelee: Tänä vuonna saattaakin käydä niin, että sulla on tarvittavat kortit ajoissa ja muilla menee taas viimetinkaan:) Kiva tosiaankin toi leimasin!

Minnis kirjoitti...

Tosi kivan näköinen leimasin ja kauniit kortit :o) Mä ajattelin ennen joulua että ensi vuonna teen joulukortteja ainakin parina päivänä joka kuukausi, mutta enpähän ole ensimmäistäkään tehnyt, ainakaan vielä ;o), vaikka valmiiksi väritettyjä kuviakin jäi viime joululta...

Anonyymi kirjoitti...

No kyllä on ihana leimakuva:D Mun pitäis saada tehtyy pääsiäiskortteja tai ainakin aattelin tehdä, ainut et päätä jomottaa jo 6:Tta päivää putkeen joten tuntuu että ei jaksa mitään.
Ehkä sitä vielä kerkeis alottaa ees homman, ennen ku on kiire;)

Mukavaa viikonloppua!

Susanne kirjoitti...

Ihanat kortit ja on tuo lumiukko kyllä söpö!

bissecat kirjoitti...

Ihana leimasin,kivat värit.