27. helmikuuta 2009

CardChallenge # 45

Tavattiin tuossa viime viikolla lähialueen askartelijoiden kanssa ja sieltä sain sen viimeisen kipinä alkaa kokeilemaan öljyllä värittämistä. Sammacco sai sen ekan alun lokakuussa tapaamisessa ja nyt tuli se toinen. Minähän kävelin seuraavana päivänä Suomalaiseen ja ostin Inktense-kynäsetin ja siitä alkoi harjoittelu.

Kaiken kaikkiaan perusidea oli sama kuin kuivapastelleilla, joten sinällään katson tähän maailmaan menon olevan helppoa. MUTTA tietysti se pigmentin leviäminen ja kokonaisuuden rakentaminen on taas TÄYSIN ERILAISTA, joten treeniä tarvitaan. Viikon aikana olenkin tehnyt vaan "deadline" kortteja, muuten olen katsellut MM hiihtoja ja väritellyt!

Kuvia on nyt väritettynä - niin öljyllä kuin kuivana, mutta kieltämättä tämä inktense + öljy tulee olemaan yksi vahva väritystapani jatkossa. No vähentääkö se kuivapastellien käyttöä?? Ehkä hieman, mutta ehkä eniten promarkkereiden käyttöä kuitenkin...

Cardchallenge on jälleen ilmestynyt ja tällä kertaa sen luonnoksen on suunnittellut meidän ihana Maaret, joka on viimeistä viikkoa vierailevana DT:nä! Kiitos Maaret sinulle mukana olosta! Sunnuntaina sitten nähdäänkin :DTämä Sugar Nellien leimakuva on nyt sitten värietty inktense kynillä kera öljyn ja stumppien.

Virkattu kukkanen on tullut Susannelta joulukalenterista... ihana. Pitäisi viedä ne virkkausohjeet äidille ja pyytää häntä virkkaamaan mulle noita lisää.. nyt en tahdo raaskia käyttää noita saatuja - tämä on vasta eka kerta :D Itse olen juuri näissä huono... tietysti voisihan sitä opetalla, edes yrittää... :D

Taustalla on Petaloon kukkasia ja sisällä on K&Companyt puolitimangi - hieman isompaa kokokaliperia tämä!

Tämä osallistuu Cardchallengen lisäksi
# 78 kortti päivässä
# 37 leimat korteiksi11 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Kaunis väritys tuli, pitäisi myös opetella tuota, kukat kyllä osaan virkata, pitääkin kaivaa jostain varastoa käyttöön, upea kortti.
Hyvää viikonloppua;-))m

Sanna kirjoitti...

Upea kortti! Mikä väritys... Aivan mahtava! Olen kade. :-)

TARJA L kirjoitti...

Kaunis kortti.Hienosti olet värittänyt tuon kuvan.Ihanat keväiset värit.

Maaret kirjoitti...

Upeasti on väritys onnistunut, onnittelut siitä. Kortti on muutenkin varsin viehättävä kokonaisuus kaikkine "herkkuineen".
Hyvää viikonloppua ja nähdään:)

Eleonora kirjoitti...

Kyllä on väritys onnistunut, upeasti! Ihana tosiaan tuo virkattu kukka:)

Maissi kirjoitti...

Kaunis kortti ja olet kauniisti värittänyt myös tuon kuvan :)

sari kirjoitti...

tosi kiva ja kaunis kortti! Ihana kokonaisuus

Kirsikka kirjoitti...

Ihana kortti ja kaunis väritys!
Kiva kuulla että kipinä iski... Mä tykkään kanssa tästä väritys tavasta eniten =)

Apris kirjoitti...

Kaunis kortti.
Minäkin bongasin virkatun kukan ohjeen Maaretin sivuilta ja poropeukalona oli pakko pyytää virkkaavalta ystävältä neuvoja ja niillä opeilla olen väsännyt pian parikymmentä kukkasta. En ole vielä päätellyt ainuttakaan, joten kortteihin niitä ei ole vielä eksynyt. Rohkeasti vain kokeilemaan =)

maiju kirjoitti...

Minä olen tuota väritystapaa käyttänyt pitkään... Nyt itse vaan kaivoin taas mun AquaTonet esiin ja pitkästä aikaa taas jatkoin niiden kanssa ja korotuksia sitten chalkseilla... Kiva välillä vaihtaa ja sitten taas tuntuu välillä tuo öljyn kanssakin taas kivalta.

On niin kivaa kun voi väritellä niin monella tapaa... ei kyllästy :)

Ritva kirjoitti...

Ihana kortti! minulla olisi kynät ja öljyt, mutta jotenkin se ei levity, taidoissa vikkoo...pitänee jatkaa treenejä siltä(kin) alueelta!