11. tammikuuta 2009

WOJ: Party Animals

Sunnuntai aamua teille kaikille!

Viikolla tuli tosiaan 6 uutta leimasinta ja niistä 4 tuli tuolta Whiff of Joy:ltä. 3 leimasinta ostin tästä uudesta ihanasta Party Animals-sarjasta ja sen sarjan ehdoton mun suosikki on juuri tämä hiirileimasin, jota olen tässä käyttänyt!!

Tämän leimasimen nimi on "Henry celebrating Mouse" ja näiden lisäksi hankkisin "Mouse under partyhat" ja "Molly celebrating Sheep". Tässä kohtaa voinen todeta, että meillä alkaa uhkaavasti mennä maku aivan yksi yhteen - oltiin toisistamme tietätämättä tilattu juuri samat leimat :D Näiden lisäksi tilasin vielä vanhasta mallistosta yhden!Taidan olla jumissa yhdistelmään ruskea + vaaleanpunainen - niitä on tuossa vielä esittelemättä toinen ainakin! YRitän seuraavaksi tehdä jotain muuta....

Väritetty kuivapastelleilla ja kakun pohjaan sipaistu taas sitä läpikuultavaa kimalletussia!

Pilkkunauha on Tildan mallistoa ja tekstileimasin Paperinauhasta - muistaakseni!

Petaloo kukkasia, helmen puolikkaita keskellä, kissansilmä mustetta papereiden reunoihin jne... Yksinkertaisella mennään taas, mutta itse olen varsin tyytyväinen lopputulokseen!Pieniä yksityiskohtia:
Tämä kortti osallistuu:
* # 8 kortti päivässä projektissa
* # 7 leimat korteiksi projektissa

8 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Väriyhdistelmä on ihana. Niin kuin muutama muukin ruskean kanssa yhdistettävä (lime ja turkoosi).

Itsekin tykästyin oikeastaan kahteen WOJ:n eläinleimasimeen ja yksi oli juuri tämä hiiri :)

Anitta kirjoitti...

Kiitos visiitistä blogissani ja hyvää sunnuntai päivän jatkoa! Kortti Hyvännäköinen, Värit vääleanpuneinen ja ruskea on kyllä tosi kiva. Kukat näyttää silkkikukilta vai onko paperia lie ??

;)

Minni75 kirjoitti...

Minäkin pidän tästä väriyhdistelmästä, todella ihana!

Minäkin ihastuin tähän leimasimeen, mutta näytti olevan tällä hetkellä loppu, ehkä näitä tulee kohta suomalaisiin nettikauppoihin ;)

Anonyymi kirjoitti...

MoikkaMOi,
Aivan ihana kortti ja väriyhdistelmä jota olen ihaillut mutta en ole itse vielä kokeillut...

MarikaL

Maaret kirjoitti...

Kaunista, kaunista jälleen:) Toi hiirileimasin on kyllä IHQ, kelpais kyllä mullekin :) Väritykset ja muutenkin kortin värimaailma taas niin mua, että, ja runsaasti ihania yksityiskohtia olet laittanut:)

NirNa kirjoitti...

Voihan herkku, mikä kortti!! :D

Maissi kirjoitti...

Aivan ihana kortti :)

Aija kirjoitti...

Upean kortin teit tästä ihanaisesta leimakuvasta. Kaunis tuo taustapaperi ja kaikki muukin sopii niin loistavasti toisiinsa. Tasapainoinen ja kaunis!