11. joulukuuta 2008

anna hyvä mieli ja hyväntekeväisyyttä lahjaksi!

Itse olen aina ollut huono tarttumaan hyväntekeväisyys kampanjoihin! Ajatuksia on ollut, mutta en ole saanut aikaiseksi.

Tämä vuosi 2008 on sisältänyt paljon koskettavaa ja pysäyttävää - niin omalle kohdalle kuin ystävilleni ja heidän läheisilleen! Onneksi me kaikki uskomme huomiseen ja näemme valoa tulevaisuudessa, mutta kyllähän nämä tapahtumat myös pysäyttää - aiheesta.

Oma syksyni on ollut hyvin erilainen - henkisesti! Olen onnistunut repimään itseäni kahteen suuntaan - molemmista saan nautintoa, mutta repiminen syö ihmistä ja jaksamista. Olen tässä kaiken keskellä onnistunut fyysisen kuntoni saamaan rajoille - on onneksi pakko ollut katsoa peiliin ja miettiä oikeasti, mikä on parasta minulle ja perheelleni. Siksi olen ajatellut hieman oppia teoistani ja aion aloittaa vuoden 2009 uusin askelin.

Kävin äskemässä antamassa pari erilaista lahjaa - ehkä niitä vielä muutama lisääkin lähtee - mutta tämä tunne ja olo - ilo ja suru samassa kehossa on jotenkin niin kulminaatiopiste, ettei paremmasta väliä! Toivon teille rakkaat ystävät ja tutut, että saatte vuodesta 2009 juuri sellaisen kuin haluatte ja vietämme hieman valoisimmissa muistoissa ensi syksyä! Olette kaikki rakkaita minulle, vaikken olekaan teihin pystynyt niin pitämään yhteyttä tänä syksynä!

Haluatko sinä ehkä antaa eettisen lahjan? Täällä mm. se on mahdollista:
Lahjaksi lehmä - World Vision

Ihanaa joulun odotusta!

Taru

2 kommenttia:

Piparminttu kirjoitti...

Luin kirjoituksesi ja päätimpä minäkin kantaa korteni kekoon. Kiitos siis tästä sykäyksestä jonka annoit ja nyt on minullakin oikein hyvä mieli autettuani tällä tavalla täysin tuntemattomia.

Taava kirjoitti...

Eikös Turun messut ole vasta 21.-22.3. eli seuraav viikonloppu kuin Leimailutaivas?
http://www.mediapromessut.fi/index.php?tocID=36&eID=190&sprak=fin