1. syyskuuta 2008

Katse kohti Bostonia!

Syyskuu koitti ja nyt se alkoi!

Elämässäni on tapahtunut minun mittarissani isoja juttuja 2viikon aikana ja aion jatkaa valitsemallani polulla kulkua pitkään ja hartaasti.

Nyt tästä alkoi ensimmäinen yhteinen projekti mieheni kanssa, jonka päämääränä on olla kesäkuussa 2009 lentokoneessa yhdessä kokemaan ensimmäistä kertaa Boston ja vierailla Plymouthissa pääkonttorissa.

Vastoin ennakkokäsityksiäni, niin tästä on tullut hyvin tärkeä ja YHTEINEN projekti meille ja siksi tämä tuleva kausi tulee olemaan entistä rakkaampi ja antoisampi minulle, miehelleni ja perheellemme.

Tavoitetteita on asetettu ja nyt niitä kohdin mennään varmoin selvin askelin. Tavoitteessa on ihania välitavoitteita, joista voi sitten ilosta kiljuen nauttia täällä perheen kesken!

Blogini voi tämän projektin vuoksi olla kausiluontoisesti hiljaisempi, mutta en ole teitä jättänyt. askartelen ja touhuan täällä kaikkea ilolla aina kun aika ja olosuhteet sen sallivat! Olen asettanut itselleni kunnioittettavan tavoitteen saada tehtyä 200-300 joulukorttia marraskuun loppuun menessä... saa nähdä kuinka väkertäjän käy :D

ps. niin mistä on kyse... edustamani suoramyyntiyrityksen matkakilpailukohteena on 2009 Boston! YES!!!

2 kommenttia:

Arja L kirjoitti...

Kokeilen nyt kommentointia tällaseen blogiin,kun siinä on aina vaikeuksia.Katsotaan miten käy:)Mutta toivottelen sinulle ja perheellesi onnea ja menestystä tavoitteen saavuttamisessa!

Taru kirjoitti...

Hyvinhän se sujui :D