25. elokuuta 2016

Skräpättyä: craft meeting


Tämä sivu on kanssa heinäkuussa haasteeseen tehty, joka ei koskaan ehtinyt aika määreissä eetteriin.





Kiitos piipahduksesta!

Taru

24. elokuuta 2016

PartyLite kuulumisia!


Taas oli/on se aika vuodesta, kun vietän vuosipäivää ja on käyty juhlistamassa konferenssit.

Minut on aikoinaan kirjattu PartyLite konsultiksi 24.8.04 eli tänään tuli 12 vuotta täyteen konsulttina. Matka on ollut värikäs ja antoisa. Toki raskaampiakin aikoja on ollut, mutta oikeasti suurimamksi osaksi hauskaa, iloista, upeita kokemuksia ja kertakaikkisen ihania ihmisiä. Suoramyyntialalla se suurin rikkaus on upeat emännät ja asiakkaat!! Ja koska tänä vuonna oli keskiverkoa kurjempi kesä - se meni sairastellessa, niin juuri tänä mä luotto asiakkaat vieraineen ovat olleet kultaakin tärkeämpiä. JOten taas lähtee askel iloisesti kohti vuoden sesonkia.

Hauskaa tässä on se, mulla on PartyLite synttärinä myös oikeat synttärit - niistä vuosista ei sitten tarvitsekaan enempää kirjoittaa.... mutta jos ne laskisi yhteen niin olisi jo 6kymppinen.... huh huijaa!!!


Tänä vuonna olikin hieman suurempi jännitys tulevan konferenssin osalta. Syynä oli se, että tänä vuonna meidän mallisto uudistuu hyvin pitkälti. 1.9 alkaen meidän somisteet on uudistuneen täysin .... vanhoista poistui 99%. Tuttuja tuoksuja toki jatkaa paljon edelleen. Mutta näin "kokeneen konkarinkin" pisti hieman jännittämään, että millainen mallisto sieltä sitten tuleekaa tarjolle.







23. elokuuta 2016

Art journal: perhosia!



Muutaman läheisen askartelijan kanssa kokoonnuttiin viettämään perinteinen Joulu etkot elokuun alussa Nokialla. Siellä syntyi tämä sinisävytteinen art journal kirja.




Kiitos kun piipahdit!

Taru

22. elokuuta 2016

Hääkortti


Multa pyydettiin hääkorttia.... :D Kortista tuli minusta sekä antajan, että saajien näköinen. Ystävä valitsi sisälle itse tekstin.




Kiitos kun piipahdit!

Taru

21. elokuuta 2016

Skräpättyä: Tallinna


Tein tämän työn heinäkuun alussa White with 1 haasteeseen. Mutta sairastelun takia en koskaan aikataulussa saanut julkaistua. Tätä sivua oli niin sairaan ihana tehdä... ja tykkään itse valtavasti tästä lopputuloksesta. Tätä ideaa käytän vielä uudelleenkin. Ai mikä haastesivusto on White... with 1?? No käy katsomassa - ihana haastesivusto!





Kiitos piipahduksestasi!

Taru

20. elokuuta 2016

CSI 209 DT: In Tallinn


New CSI challenge are starting - number 209!
Come play with us!

Aika uuden CSI haasteen. Tällä kertaa mennään numerossa 209.
Tulethan mukaan haasteeseen. Haaste päättyy 26. päivä elokuuta, joten hyvin ehtii mukaan!


Muista käyttää työssäsi 3 kpl evidence´ä ja 1 kpl testimony´a. Värejä pitää käyttää, mutta kaikkien ei tarvitse olle pääväreinä. Joten tule sinäkin ratkaisemaan tämä ihana haaste. Minun ratkaisuni näet tässä!

 I was used all colors.
Evidence: metal, wood, clips
Testimony: Document a childhood memory.

Olen käyttänyt tässä kaikkia värejä.
Evidence: metalli, puu, liitin
Testimony: Dokumentoi lapsuusmuisto



Thanks your visit!
Kiitos piipahduksestasi!

Taru

19. elokuuta 2016

Challenge YOURself DT: Selfie


Challenge YOURself uusin haaste julkaistiin jo tuossa liki 2vko sitten. Tein siihent älläisen syksyn sävyisen sivun. Inspiraationa meillä on kuva....


Tule mukaan haasteeseen - muistaa lisätä itsesi kuvaan!



Thanks your visit!
Kiitos piipahduksestasi!

Taru

18. elokuuta 2016

CSi 208 DT: lomalla


 New CSI challenge are starting - number 208!
Come play with us!

Aika uuden CSI haasteen. Tällä kertaa mennään numerossa 208.
Tulethan mukaan haasteeseen. Haaste päättyy 31. päivä elokuuta, joten hyvin ehtii mukaan!


Muista käyttää työssäsi 3 kpl evidence´ä ja 1 kpl testimony´a. Värejä pitää käyttää, mutta kaikkien ei tarvitse olle pääväreinä. Joten tule sinäkin ratkaisemaan tämä ihana haaste. Minun ratkaisuni näet tässä!

 I was used all colors.
Evidence: numbers, filmstrip, clouds
Testimony: Document a trip.
I used a sketch.

Olen käyttänyt tässä kaikkia värejä.
Evidence: numerot, filmi, pilvet
Testimony: Dokumentoi matka.
Käytin luonnosta

 




Sorry, minun blogini on ollut luvattoman hiljainen. Alan olla kunnossa, mikä tietysti tarkoittaa miljoonaa rästihommai eri puolilla maailmaa ja elämää! Mutta eiköhän tässä kohta olla taas ojennuksessa.

Sorry, my blog was be unauthorized quiet! I start be better condition and that´s mean that I have a lot of undone works..... buzy time. I try today but my blog to busy too!

Thanks your visit!
Kiitos piipahduksestasi!

Taru

3. elokuuta 2016

Jehkotar Craft Challenge Elokuu



Elokuussa haasteena on....


Tein oman sivuni luonnoksen mukaan, toki käänsin sen peilikuvaksi.


Kiitos kun piipahdit!!

Taru

1. elokuuta 2016

#KamuHaasteMaikkiksenKanssa Heinäkuu 2016


Maikkis haastoi tällä kertaa tekemään työn, joka on VIHREÄ!! Eilen sitten tein tämän näköisen kortin. Tätä oli hauska ja kiva fiilis tehdä, vaikka VIHREÄ ei ole mun lempiväri!
 



Maikkis olisi taas tarkoitus haastaa. Haasteena on tällä kertaa yllätysmateriaalipaketti, jonka Maikkis saa itselleen tulevana viikonloppuna! Näette sitten kuukauden päästä mitä annoin ja mitä me niistä tehtiin. 

Kiitos kun piipahdit!

Taru


ps. pahoittelut, että blogi on ollut hiljaa. Heinäkuu meni hyvin pitkälle itsellä toipilaana terveyshaasteiden kera. Mutta nyt ollaan voiton puolella ja elokuusta tulee mahti kuukausi!