31. toukokuuta 2016

Art Journal: The journey


Reilu viikko sitten meillä oli kertakaikkisen upea ja ihana viikonloppu ystävien kesken. Osa meistä matkusti omia reittejään ja aikataulujaan Maikkiksen luokse Ristiinaan perjantaina. Perjantai meni maailmaa parantaessa ja grillatessa. Aivan mahtavaa seuraa. Lauantaina kokoonnuimme Maikkiksen järjestämän Askartelutapaamisen Mikkelissä. Sinne kokoontui tutun jengin lisäksi myös uusia tuttavuuksia!! Paikalle meidän iloksemme saapui myös luottokauppaamme Nanna kauppansa kera.

Olen ihastunut erilaisiin art journal kirjoja ja niitä on kertynyt hyllyyn jokunen. Suosin hieman eri kirjoja eri jutuissa. Mutta menee niitä sekaisinkin. Olen muutaman kerran ihastellut Priman Finnabair Mixedmedia Journal kirjaa. Tällä reissulla hankin sitten albumin, koska siitä sain idiksen tehdä albumin johon skräppään sivut. Tässä ekalla aukeamalla käytin Rangerin kuvasarjan kuvaa.





Kiitos piipahduksestasi!

Taru

30. toukokuuta 2016

Skräpättyä: Väsynyt juhlija


Tämän sivun tein Askartelupirtillä tänä keväänä. Olisin siellä ahkera. Kurssin pidon lisäksi ehdin tehdä 18 valmista skräppileiskaa. Mutta en kyllä sitten tehnytkään muuta. Eikä yhtään liikaa tavaroita mukaan. Kuva otettu viime kesänä Ruisrockissa.



Kiitos kun piipahdit!

Taru

28. toukokuuta 2016

Skräpättyä: Hääjuhlana


Taannoin tehtiin pieni diili Korttipajan Heidin kanssa, että teen parit skräppäykset ja art journalin hänen kauppansa upeilla tekstileikkeillä. Tässä ensimmäinen niistä sivuista. Tässä käytin Hääjuhlana leikettä ja sopi hyvin tähän yhteyteen, jossa käytin vanhempini hääkuvaa vuodelta 1968.



25. toukokuuta 2016

Paperilla DT kukkaset


Paperillassa taas aika uuden teeman ja täältä pääset katsomaan tiimin töitä! Tällä kerralla teemalla oli itse tehnyt kukkaset.


Joskus kun olin askartelun alkutaipaleela niin kova juttu oli EK leikkurien kukkasarjat, joilla voi rakentaa itse mieluisia kukkasia. Otin tämän sarjan käyttööni tähän projektiin.


Valitsin pari kuviopaperia samasta paperilehtiöstä, niin sopivat  hyvin yhteen, vaikka ovat hyvin erilaiset. Molemmista leikkasin sopivan määrän kukkasia. Ihan ohuimmat kuviopaperit eivät ole riittävän paksua tähän ideaan.


Sitten kukkaset pöydälle ja raju runsas kastaminen suihkepullolla. Sen jälkeen kukkaset varovasti yksi kerralla ryppyyn...


Rypistyksen jälkeen aukaistaan kukkasen yksitellen hyvin varovasti. Pienissä osissa..... tässä vaihessa hajoavat helposti jos riekkuu


Kukkaset jätetään joko kuivumaan, tai kuivatetaan kuumailmapuhaltimeela. Sitten kootaan kukkaset niin isoiksi pinoiksi kun itse haluaa. Tällä kertaa käytin vain 2kpl isoa ja 2kpl keskikokoa ja silti kukkasista tule näin muhkeat.



Sitten viimeisten kukkaset napeilla ja kokeilin laittaa ompelulankaa nappien alle. Niistä tuli hauska ja näistä tykkään.


Tässä näet kukkaset sitten yön yli kuivuneitan, joten liimasta ei ole enää havaintoa


Kiitos kun piipahdit!

Taru

17. toukokuuta 2016

a2z scrapbooking DT: inspiration






Tervehdys teille taas! Täälä ollaan leikitty hieman Hero Artsin tuotteilla ja niillä syntyi raikas kevyt skräppisuvu. BLogikirjoitus tästä työstä löytyy täältä!!

16. toukokuuta 2016

CSI 200: amazing


New CSI challenge are starting - number 200!
Come play with us!

Aika uuden CSI haasteen. Tällä kertaa mennään numerossa 200.
Tulethan mukaan haasteeseen. Haaste päättyy 27. päivä toukokuuta, joten hyvin ehtii mukaan!



Muista käyttää työssäsi 3 kpl evidence´ä ja 1 kpl testimony´a. Värejä pitää käyttää, mutta kaikkien ei tarvitse olle pääväreinä. Joten tule sinäkin ratkaisemaan tämä ihana haaste. Minun ratkaisuni näet tässä!

 I was used all colors.
Evidence: grid pattern, metal, stamps.
Testimony: Journal about something you think is just amazing.

Olen käyttänyt tässä kaikkia värejä.
Evidence: ristikko kuvio, metalli, leimattua
Testimony: Tarinoi jostain mikä sinusta on upeaa.



Kiitos kun piipahdit!
Thanks your visit!

Taru



12. toukokuuta 2016

Art Journal: Päivän lääkitys


Välillä on työkaluja ja tilaa vähän ja silti into luoda jotain. Tämä sivu on syntynyt tälläisessä tilanteessa. Todiastaa taas, ettei aina tarvitse olla kaikkea tavaraa ja mömmöä tehdäkseen sivuja!

11. toukokuuta 2016

Skräpättyä: Funny


Tuhkolman matkan kuvia skräpättänyt itselleni iloksi ja muistoksi.


Kiitos kun piipahdit!

Taru

10. toukokuuta 2016

7 Dots Studio Challenge: motocross man


Hi everyone! I was made page for 7 Dots Studio challenge. I don´t know do you have any pattern paper serie what offer inspiration for you everytime?? I have this kind of situation with 7 Dots Studio! It was always give for me so big joy and funny time to make layout with those. 

Challenge is In Motion. I found old photo of my dad. He was drive motocrossa alway I could remember. This photo was taken sometimes 80's.

Hei kaikki! Tein sivun 7 Dots Studion haasteeseen. En tiedä, onko sinulla niin, että joku tietty paperisarja saa sinut inspiroitumaan aina?? Minulla on tälläinen tilanne 7 Dots Studion tuotteiden kanssa. Se on aina suuri ilo ja hauskaa tehdä sivuja heidän tuotteilla.

Haaste on Liikkeessä. Minä löysin vanha kuvan isästäni. Hän on ajanaut motocrossia niin kauna kuin vaan muistan. Tämä kuva on otettu 80-luvulla.





Thanks your visit!
Kiitos piipahduksestasi!

Taru

9. toukokuuta 2016

CSI 199: Enjoy the journey



New CSI challenge are starting - number 199!
Come play with us!

Aika uuden CSI haasteen. Tällä kertaa mennään numerossa 199.
Tulethan mukaan haasteeseen. Haaste päättyy 31. päivä toukokuuta, joten hyvin ehtii mukaan!



 Muista käyttää työssäsi 3 kpl evidence´ä ja 1 kpl testimony´a. Värejä pitää käyttää, mutta kaikkien ei tarvitse olle pääväreinä. Joten tule sinäkin ratkaisemaan tämä ihana haaste. Minun ratkaisuni näet tässä!

 I was used all colors.
Evidence: lace, pearls, metal, circles, wood
Testimony: Tell the story behind a vintage photo.

Olen käyttänyt tässä kaikkia värejä.
Evidence: pitsi, helmet, metalli, ympyrät, puu
Testimony: Kerro tarina vintage kuvan takaa




Kiitos piipahduksestasi!
Thanks your visit!

Taru

5. toukokuuta 2016

a2z scrapbooking challenge May


a2z scrapbooking toukokuun haaste on CLEAN & SIMPLE. Tässä minun tapauksessa tämä on puhdasta ja yksinkertaista siksi koska en ole kuin leimannut tekstin ja kiinnittänyt kukat. Ei mitään monimutkaisia fiksauksia. Olisi toki voinut yksinkertaisemmankin tehdä!!





Kiitos kun piipahdit!

Taru

3. toukokuuta 2016

JCC aika taas!

Hei!

Sitä olisi uusi kuukausi saatu alkuun ja olisi aika uuden Jehkotar Craft Challengen eli JCC haasteen. Tällä kertaa haastemme on tälläinen ja osallistua voit täällä!


Nyt annetaan ihanan aurikoisen ja värikkään kevään tulla töihimme eri tavoin! Ihanaa luomisen aikaa teille.

Minun tulkintani tällä kertaa syntyi kuvan inspiroimana ja tein art journal sivun.


Taustat tein palettiveitsellä levittäen gessoa ja maaleja. Sitten hieman leimailua ja maalin levittämistä sabluuna kera. Viimeisesti vielä gessolla leimaamista kera kuplamuovin. Kuvien leimausta, misteillä värittämistä ja irti stanssamista. Sitten kukan pohjaan kiinni (osa liimalla suorana ja osa 3D tarrapaloin). Koska kukat oli ilmassa, niin piirsin heille kukkapurkin alle. Tekstiä ja sivu oli valmis.







Ihanaa kun on kevät ja saa uusia ulottuvuusia ja valoisuutta töiden kuvaamiseen.





Kiitos kun piipahdit!

Taru

2. toukokuuta 2016

Mixed Media Place: Be patient


Mixed Media Place have a great challenge again. I made my page with christmas atmosphere. There Niko waited when he will know are he was be a kind. Be patient!!


Käytin 7 Dots Studion upeita uusia papereita. Niissä oli hyvin jouluisen tunnelmat HOME grown sarjassa. Maskin kautta mustaa taustalle, punaisella kohojauheella tekstiä ja gessoa kuplamuovilla. Sitten kerroksia, tarroja ja tage. Siinä on minun eilen tekemä sivu valmiina. 









Thanks your visit!
Kiitos piipahduksestasi!

Taru