31. elokuuta 2015

a2z scrapbooking DT: Enjoy the journey


There is my second DT work on this month. You will can look my blog post on a2z Scrapbooking blog!

Tässä on minun toinen DT työ tässä kuussa. Sinä voit katsoa blogi postaukseni a2z scrapbooking blogista.


Kiitos kun piipahdit!
Thanks your visit!

Taru

30. elokuuta 2015

CSI 174 : Kaunis


New CSI challenge are starting - number 174!
Come play with us!

Hei! Uusi CSI haaste on julkaistu - numero 174 on menossa. Tule ihmeessä meidän mukaan sivustolle julkaisemaan työsi. Jos sinusta sivusto tuntuu sekavalta, niin voin auttaa asiassa. Ei muuta kuin rohkeasti vain mukaan.

Kun lähdet tätä haastetta purkamaan, niin se tapahtuu näin...

Tarkoitus olisi, että kaikki 5 väriä löytyvät työstäsi. Mutta kaikkien ei tarvitse olla työssä valtaväreinä. Värit voi tulla työhön taustapaperista, musteista, väreistä yleensä, koristeista....

Evidence eli näyttölistasta pitää väh. 2 löytyä työstäsi - kuten minulla tässä työssä on käytettynä kartta ja tape measure

Testimony eli todistelistasta sinun pitää valita yksi, joka on sivusta pääteltävissä. Minä olen käyttänyt nyt riviä: Document something about a location. Eli dokumentoi jotain paikallista. 
Jos käytät inspo eli inspratio words sanoja, niin se sana pitää tulla esille otsikon lisäksi myös tarinoinnissa.

Kuva tässä haasteessa on puhtaasti inspiraatio kuva. SIitä voit ollaa idiksen, mutta sata toski tehdä ihan jotain muutakin.

Tässä haasteessa et ole mitenkään sidoksissa siihen, että sinun pitäisi käyttää tietyn valmistajan tuotteita, vaan vapaasti sitä sinulta löytyy ja haluat käyttää.

Osallistumisaikaa haasteisiin on yleensä 2vko-1kk. Joten rohkeasti mukaan vain. Haaste ilmestyy tällä hetkellä 3 krt kuukaudessa.





Thanks your visit!
Kiitos piipahduksestasi!

Taru

Skräppäää samoista materiaaleista 2/4

Vaihteeksi pistettiin taas pystyyn Skräppää samoista materiaaleista vaihto! Tällä kertaa mentiin vähän niinkuin kutsumis periaatteella tämä ringi. Tavoitteena oli tehdä vaihto, johon Sallakin ehtii mukaan! Ja onnistuihan se. Nyt teillä on ilo neljä sunnuntaita peräkkäin tutustua meidän tulkintoihin

Tällä kertaa neljän jengi on minun lisäkseni Maikkis, Salla ja Merkku! Käykää ihmeessä katsomassa ja kommentoimassa kollegoiden tulkintoja. Hekin julkaisevat työnsä tänään samasta setistä!

Ensimmäinen skräppipaketti oli Maikkiksen keräämäni.  Se paketti näytti tältä:



Ja minun tulkintani tältä:


Tämän sivun teko syntyi sitten taas ihan huomaamatta tuossa ohimennen. Tosi ihanat ja kivat materiaalit!





Kiitos kun piipahdit!

Taru

28. elokuuta 2015

Art Journal: I do it!


Sanoja elämästäni - art journal kirjaan syntyi uusi sivu. Minua kiinnostaa valtavasti myös kirjoihin piirtäminen, mutta siihen liittyy näkymättömiä esteitä. Kasvot tuntuvat vielä jotenkin liian haastavilta ja halusin aloittaa jostain helpommasta. Sarjakuvaimaisesta piirtämisestä ja elämistä. Tällä ekalla kerralla kohteeksi pääsi pupu - tälläinen iso hampainen pupu!! Tätä oli kyllä hauska tehdä!Tähän piti tulla yksi sana per sivu, mutta tuli nyt 3 sanaa, mutta kuvastaa tämän sivun tekemistä hyvin.

Niin tämä oli sitä viivan ulkoilutusta!




Kiitos kun piipahdit!

Taru

27. elokuuta 2015

Cardabilities #129






Hei! Päätin osallistua ensimmäistä kertaa Cardabilities haasteeseen. Tämän sisarhaasteeseen Sketchabilitiesiin olen osallistunut monen monesti. Tällä kertaa on tarjolla haaste nro 129.

I took part of Cardabilities challenge first time.




Kiitos kun piipahdit!
Thanks your visit!

Taru

Varaston poistomyyntiä....

Kaappien putsausta alkanut taas...
Katso mitä tällä kertaa tarjolla!


Myynnissä 2016 - erä 1

Postauksista löytyy ohjeet miten toimitaan! Tilaukset käsitellään tulo järjestyksessä!

Taru

26. elokuuta 2015

Inspiration Wednesday week 11

 
Donna´s online glass to be continued! Now I was made page with video of week 11. 

Donnan verkkokurssi jatkuu! Nyt olen tehnyt sivun videon perusteella viikolta 11.

Töitä on jäänyt julkaisematta, vaikka olen näitä tehnyt jo 15. 2 on rästissä vielä, mutta eiköhän ne tästä synnyt!
 

Thanks your visit!
Kiitos vierailustasi!

Taru

25. elokuuta 2015

Sketchabilities #145: Hello


Sketchabilities haasteen aika jälleen. Tämä haaste on kyllä sellainen, että harvin jätän osallistumatta. Minä vaan tykkään tästä valtavasti - aina! Täällähän tuttuun tapaan on luonnos haasteena.

Time for Sketchabilities challenge # 145



Tämä leiska syntyi sunnuntaian kun muutaman RAumanseutulaisen kanssa askarreltiin. Otin mukaan vaan kahden kuukauden Hip Kit Clubin pakettia + parit välineet. Joten tämä leiska on tehty yli 90%sti kitin materiaaleista.




Kiitos kun piipahdit!

Taru

24. elokuuta 2015

Merellinen onnittelukortti!


Tuttu tilasi merihenkistä onnittelukorttia vävypojalle. Joten ei muuta kuin tuumasta toimeen.




Kiitos kun piipahdit!

Taru

23. elokuuta 2015

SkräppääSamoistaMateriaaleista 1/4


Vaihteeksi pistettiin taas pystyyn Skräppää samoista materiaaleista vaihto! Tällä kertaa mentiin vähän niinkuin kutsumis periaatteella tämä ringi. Tavoitteena oli tehdä vaihto, johon Sallakin ehtii mukaan! Ja onnistuihan se. Nyt teillä on ilo neljä sunnuntaita peräkkäin tutustua meidän tulkintoihin

Tällä kertaa neljän jengi on minun lisäkseni Maikkis, Salla ja Merkku! Käykää ihmeessä katsomassa ja kommentoimassa kollegoiden tulkintoja. Hekin julkaisevat työnsä tänään samasta setistä!

Ensimmäinen skräppipaketti oli minun keräämäni. Myönnän, että setti oli haastava - pahoittelut siitä. Se paketti näytti tältä:


Ja minun tulkintani tältä:


Nämä mun matskut paljastui kyllä tosi haastaviksi. Pahoittelut. Paperit siis vaan. Vaikka kaikki paperit oli samasta lehtiöstä - jonka pitäisi asiaa helpottaa. mutta suoriuduin!




Kiitos kun piipahdit!

Taru


22. elokuuta 2015

Raumalaisessa kera Art Journalin

Tämä viikko on sisältänyt taas uutta ja jännittävää!

Keskiviikkona yllättäen paikallisen ilmaislehden Raumalainen toimittaja Elina Helkelä soitti minulle. Hän oli bongannut asian Art Journal etsiessään aiheita lauantaina (tänään) ilmestyvään lehteen, jossa oli teemana harrastukset. Hän oli piipahtanut paikalliseen askartelukauppaan Rauman Askarteluohjaus ja sieltä tie riensi sitten luokseni.

Jutun tekopyyntö tuli keskiviikkona ja eilen aamula toimittaja kävi kuvaajan kanssa meillä. Hauska tuokio oli minun intohimoista maailmaa esitellessä. Jännitys päättyi tänään sitten kun lehti ilmestyi.

Pääset täältä katsomaan nettiversion, josta näkee lukeakin jotain. Tässä muutava valokuva jutusta itse taltioituna.





 


Tämähän ei ole eka lehtijuttu mun 8v kestäneen askarteluhistoriani aikana. Meidän erilaisista blogitapaamisista on tehty juttu niin Siniseltä koululta ja Ooperista. Skräppäykseni monivuotinen haaveilu toteutui paikallislehti Länsi-Suomen innoittamana. Siitä juttu täällä!

Ja kuten lehtijutussakin mainitaan, niin tosiaan Art Journal kurssi on Raumalla keskiviikkona 9.9.15. Tässä tarkempi mainos kurssista - kaikki ovat tervetulleita. Mutta muista ilmoittautua ensin!


Kiitos kun piipahdit!

Taru

21. elokuuta 2015

Sanoja elämästäni - Art Journal kirjanen


Tilasin pari viikkoa sitten lisää art journal kirjoja Adlibriksestä. Yksi kirjoista oli tämä pieni kirjanen. Kirjan koko 14cm x 9,5cm. Ihanan söpön pieni. Mutta kun aukee pitkättäissuunnassa, niin on yllättävän tilata. Tämä kirja sai nimekseen Sanoja Elämästäni. Tähän teen sivuja tai aukeamia - söpöjä tai rouheita juttua sillä teemalla, että jokaiselle sivulle tulee YKSI SANA! Sana voi olla vaikka lehmä, jos juuri sinä päivänä tai siihen inspiraatioon sanalla lehmä on joku merkitys. Uskon, että tätä pientä mutta näpsäkkää kirjaa on kiva selailla sitten myöhemmin... ja naureskella niiden hölmejen ja ihanienkin sanojen taakse.




Tilasin myös Mannerilta 6x6 tuumaisen Gelli Plate levyn ja se pääsi heti testiin tässä kirjassa. Ei toki vielä tällä sivulla. Mutta sain sinne hieman jo sivujen aluja, joten katsotaan koska niistä syntyy valmista!

Niin ja jokainen gellihän piti halata....

Kiitos kun piipahdit!

Taru

19. elokuuta 2015

Skräpättyä: Mimmit


Heinäkuussa nautin vierailuista Lenan luona. Meillä oli ihana päivä ja sovittiin, että uusiksi otetaan. pitäisiköhän päivä jo pian sopia?? Ettei venähdä!!! Kaiken seurustelun ja hyvän seuran lisäksi hieman askarreltiin. Mulla ei ollut mitään matskuja mukana - edes kuvia. JOten skräppäsin tämän sivun täysin ilman valokuvaa. Kotona sitten valitsin sopivan kuvan, ja tein tekstit ja koristeet paikoilleen. Tätä oli hauska tehdä. Kiitos materiaaleista Lena!

18. elokuuta 2015

Art Journal: Live, Love, Laugh


Innostui jo juoku aika sitten leikkimään ensin noilla aivan ihanilla ja vahvoilla raikkailla Dylusions Paint maaleilla. Nämä on fantastiset maalit. Sen jälkeen käytin tuota upeaa maskia, jota en olekaan tainnut ennen käyttää. Päälle päätteeksi leikkiä hieman valkoisella maalitussilla :D Tämä oli sellaistan rentoutumista ilman suurempaa ajattelua ja stressiä. Toimii aina!


Kiitos kun piipahdit!

Taru

17. elokuuta 2015

Spanish Evening


Yksi skräppisivu jonka tein haasteeseen (en enää muista mihin), mutta myöhästyin julkaisusta. Niinkin tapahtuu välillä :D




Kiitos kun piipahdit!

Taru