29. syyskuuta 2008

Lumiukko kortteja edelleen ja jälleen... hiemanko olen näihin valkoisiin hemmoihin ihastunut. Onneksi eilen ja edellis iltana olen hieman väritellyt toisen laisia joulukuvia myös!

27. syyskuuta 2008

Askartelu Treffejä suunnitteilla!!

Hei!

Olisi taas mukava tavata maailmalla eli eri puolilla Suomea asuvia askartelijoita!

Helsingissä minulla on mahdollisuus tavata pikaisesti blogiaskartelijoita ti 7.10 n. klo 11-13(14)
Ota yhteyttä jos kiinnostaa. Ainakin kahvin merkeissä voisi jossain "iisissä" paikassa tavasta, että maalainenkin osaa tulla ;D

Jyväskylään olen tulossa jälleen seminaariin marraskuussa 22-23.11 ja luultavasti saavut sekä majoitus hotelliin jo perjantaina 21.11. Uskosin tämän hetkisten tietojen mukaan niin, että voisin tulla perjantai illalla tapaamaan teitä blogilaisia --- ainakin Taru76, Pipaiita ja jos Miijjalle ja muillekin sopisi?? Viestitellään....

Jos olet kiinnostunut tapaamaan, niin rohkeasti viestiä vain minulle päin!!

Magnolia

Tämä Magnolia-kortti on ollut tuossa tosi pitkään puoli valmiina. Tein eilen tämän sitten pois kuleksimasta!

kukan keskustassa on lasimosaiikki pala liimapalalla kiinnitettynä! Tykkään siitä, toimii kivasti!

PS!! JOS/KUN OLET TULOSSA RAuman blogitapaamiseen, niin HEINI pyytää sähköpostitse viestejä, että mitä tuotteita haluaisitte sinne myyntiin!! HELI varmaan ottaa samoja vinkkejä vastaan. SOILE vastaa jälleen taidetarvikkeiden myynnin osalta saatavuudesta ja tarjonnasta!!

ILMOITTAUDU MUKAAN jos mahdollista! Päivittelen noita ilmoittauneita ja yms. 3.10 lähtein jolloin minulla on eka 3 päivän rennompi jakso. Tulee kyllä tarpeeseen!!! Silloin vähän koosteita ja tarkempia tietoja tapahtumasta, kunhan saan parit yksityiskohdat ensin tarkistettua!!!

26. syyskuuta 2008

Jouluisia Magnolioita!

Jossain vaiheessa väänsin tästä samasta leimakuvasta 3 erilaista värimaailmaa...

Tässä tapailin hillittyä puna-vihreää maailmaa ja lähtökohtana osittain tuo ihana taustapaperi!

Tässä taas haluisin kokeilla niitä erilaisia värimaailmoja ja tähän lähdettiin lila-ruskea-harmaa linjalla liikkeelle! Tästä pidän itse valmiina eniten!

Ja sitten sitä jo tutuksi tullutta sinista maailmaa!

Lisää joulutipuja


Tykkään tästä leimasimesta paljon ja tällä saa ihania kortteja tehtyä! Tässä on sama Dovecragtin taustapaperi kun edellisessä lintukortissa. Teksti on FinnStamperilta. Kulmissa leikkurilla tehtyjä lumihiutaleita ja niihin laitettu timangit keskelle kuten pienessä kuvassa näky. Kuva väritetty Derwertin Tone Aqualla.


Toinen versio...


Olen tänä vuonna yrittänyt tehdä hieman erivärisiä joulukortteja kuin vain perinteisiä. Ja tälläinen tulkinta tuli puna-ruskealla värillä. Timantteja taas koukeroihin, leimasin on Circle It-sarjasta ja väritys samalla tekniikalla kun edellä! Kortista myös pari lähikuvaa!

CardChallenge

Uusi perjantain ja uudet kujeet! Tänään aionkin hieman askarrella, käydä Tinttiä tapaamassa ja nauttia olosta. Kuukausi on ollut hurja, ja vielä olisi 4 päivän loppu puristus edessä, mutta tänään minä rentoudun!

HUOM!!!!!! Olen tulossa Helsingin seudulle pitämään esittelyjä ja minulla ehkä olisi aikaa treffata askartelijoita pikaisesti kahvin tms merkeissä keskiviikkona 7.10, mutta aika olisi jotain 10-14 välillä! Jos olet kiinnostunut tapaamaan ja pääset arkipäivänä tuohon aikaan, niin ottakaa yhteyttä taru.jehkonen@nic.fi ! Katsotaan sitten että missa ja miten. Iltapäivällä minun pitää sitten kadota Espooseen ja kieltämättä olen sitten todella huono kulkemaan pääkaupunki seudulla!

Mutta haaste kortti piti laittaa esille myös... Tämän viikon luonnoksen teki Hanne! Kiitos, haaste oli hauska, sillä en ole tuolla tavalla ikinä vielä nauhaa, narua tms. käyttänyt!! Kortti syntyi kuitenkin melko nopsaan, tosin jotain siitä vielä minun mielestäni puuttuu. Ihan orjallisesti en noudattanut luonnosta, mutta kyllä sen tuosta tunnistaa!!

25. syyskuuta 2008

Torstainen tervehdys!

Yritän täällä pyhittää hetken askartelulle, kun huominen haastekortti julkaisuun pitäisi saada valmiiksi... postilaatikosta ja tuolta keskustan kaupoista on kivoja juttuja tullut käsiin... niistä sitten myöhemin, kunhan ensin on testailtu :D

Tällä viikolla posti toi SAY6 postia ja se olikin mukava 'lähetys. Värit ja tuotteet makuuni, kiitos kovasti!

Jouluinen Penny Black


Kuuseen on kiire saada valot paikalleen... Mikä kuusi mahtaa valot saada :D

24. syyskuuta 2008

Joulutipu!



Tälläinen joulukortti tullut tehtyä myös!
Paperi Dovecraft, haaraniitit Paperinauhasta, väritetty Aqua Tonella, kimalle liimaa, teksti pienillä "Stampin´on" aakkosilla...

21. syyskuuta 2008

jouluinen kortti #16/08


Tässä joulukortissa on vaihdossa saatu aivan ihanan lumiukkokuva! Tästä tykkään valtavasti - tänä vuonna kun mulla on pop nuo lumiukot ;D Hieman pilkkunauhaa, lumitähti haaraniitti ja taustapaperina Dovecraft´n paperi. Teksti Papruksen tekstileimasin setistä!

20. syyskuuta 2008

Jouluinen Magnolia!


Kieltämättä nämä mun joulukortit ovat oikein yksinkertaisen yksinkertaisia!
Kaunis jouluinen paperi, kuuseen helmia koristeeksi, Magnolian leimakuva mallia 07, tiimarin paperista leikattu joulutähti ja tekstileimasin on FinnStamperin. Leimakuva väritetty ProMarkereilla ja kuivapastelleilla!

Tänään onkin ollut tuottelias päivä joulukortti rintamalla- tuossa on peräti 6 liki valmista korttia odottamassa huomista loppuun saattoa... ja jokunen vähän enemmän kesken olevaa! Ihanaa hetki askarrella.

JOULUKALENTERI SWAP parit arvon huomenna josku päivällä. Jos ehdit ilmoittautua sitä ennen, niin olet tervetullut mukaan!!!

CardChallenge

Tämän viikon CardChallenge on ollut jo pari päivää käynnissä, mutta omani valmistui hieman myöhässä. Luonnoksen on tehnyt Paulama! kiitos haastavasta luonnoksesta - minulla tökkii aina nämä ympyrämallit!

Tein tällä kertaa kirjanmerkin. Leimakuvan olen saanut Anutiinalta!

Ostin sen Crop-a-dilen ja joku huhuili, että saa nähdä koska isot napit on käytössä. No nyt olen ensimmäisen laittanyt käyttöön!


Kuvan parissa paikassa on gimalletta, jota olen laittanut näillä ihanilla kynillä, jotka muistaakseni tilasin FinnStamperilta!

18. syyskuuta 2008

Joulukalenteri SWAP!

Hei, viime vuonna en vielä uskaltanut näitä joulukalenteri haasteita/kimppoja tehdä ja osallistua, mutta nyt vuoden kokenaana, haluan pistää OMAN joulukalenterini käyntiin!

Kalenterini idea on yksinkertainen - jokainen tekee 24 erilaista ASKARTELUUN LIITTYVÄÄ luukkua eli täyden joulukalenterin!

Kaikki ilmoittautuneet pääsevät mukaan - viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.9 (muuttunut!). Arvon parit sen jälkeen! Pyrin ilmoittamaan ne teille mahdollisimman pian! Kun saat parisi tiedot, niin ota pikaisesti yhteyttä häneen ja varmista, että olette tietoisia pareina olostanne. Jos parisi ei vastaa yhteydenottoosi, niin ota yhteyttä minuun!

Sinulla on 2kk aikaa tehdä luukut ja tavoite on, että ihanat joulukalenteriluukut on postitettu 20.11.08 mennessä. Näin kaikilla on 1.12 avattavana ensimmäinen luukku!

Yhteisarvon uusilla materiaaleilla on 30 €, joista 5€ käytetään jouluaaton luukun materiaaleihin! Hinta lasketaan VAIN uusille vartavasten ostetuille materiaaleille! Itse tehdyt, omasta varastosta otetut jne.. lasketaan lisukkeiksi, joita suositellaan mukaan laitettavaksi. Nyt kun ilmoittaudut mukaan, niin sinun ei pidä sijoittaa kuin 10 e/kk, kun keräät hiljalleen materiaalia!

Tutustu saamasi parisi tietoihin ja tee sellaisia luukkuja, joista tiedät itsekin innostuvasi, mutta ovat parisi tarpeiden ja mielenkiintojen mukainen!

Mukaan lasketaan vain SÄHKÖPOSTIIN ILMOITTATUNEET: jehkotar@gmail.com


  1. Jehkotar
  2. Tintti
  3. Hanne
  4. Myy ja Vilijonka
  5. MariaH
  6. Noora
  7. Dodo
  8. Arja
  9. Minna
  10. Tinttamariaa
  11. Sanna T
  12. Iitaliini
  13. Prognoosi
  14. Venni
  15. Susanne
  16. Kettuemo
  17. Pappipuikoissa
  18. Jecca
  19. Mira
  20. Tuletko sinäki myös mukaan?

Päivitin tämän 8.9, toivottavasti kaikki listalla ketä pitääkin olla. Jos ei ole, niin auta minua lisäämään nimesi - eli muistuta! Pahoittelut, että juuri minulla on liian monta rautaa kerralla tulessa ja tahtoo asiat unohdella!

jouluinen kortti #14/08


Tässä kortissa tuo paperi oli niin IHANA, että se pääsi pääosaan. Ja tuo kuva, jonk aole muistaakseni saanut jossain vaihdossa, pääsi sitte muotoon, joka myötäilee paperia. Teksti on leimattu yhdellä uusimmistani ja se on hankittu FinnStamperilta!!

PS! Kohta päättyy ilmoittautumisaika JOULUKALENTERISWAPPIIN! Kipin Kapin mukaan vaihtoon!!!!

17. syyskuuta 2008

Jouluvalot kiiruhtaa


Jouluvaloja koristeeksi siilit kiikuttaa... simppeli kortti jälleen... kuusen valoissa on timangeja :D Joulutähti on leikattu tiimarin paperista!

16. syyskuuta 2008

jouluinen kortti


Yksi varitaatio taas tästä ihanasta Penny Black´n lumiukko leimasimesta!

Tänään ollut pieni joulu!

Posti toi meinaan ihania paketteje....






Nää paperit on aivan syötävän ihania: My Mind´s Eye




Nyt ei muuta kun käyttämään ja tekemään kortteja....

Syksyinen Magnolia

Viime viikolla postilaatikosta tipahti syksyinen Magnolia-paketti ja sen innoittamana tein viikonloppuna tämän kortin:




Kaikki muut Magnolian klubipaketista, paitsi paperi Basic Greyn ja perhonen Tiimarista!

Forever Friends

Eilen netti ei toiminut kuin pätkissä aamupäivällä. Soneralla oli valtakunnallisesti ongelmia, mutta toivottavasti tämä tänään sitten toimii ja kunnolla!

Eilen tuli The Glitter Pot´sta postia ilokseni. Nämä ovat ihania, muuta en osaa sanoa!!!


13. syyskuuta 2008

Kiitos

Löysin tälläisen kunniamaininnan, jonka Oliveria oli ojentanut minulle! Todella lämmitti mieltäni ja tuntuu hyvältä, kiitos! Tämän maininnan olen saanut myös Maissilta, kiitos!


Nyt onkin paha paikka, kun pitää tämä ojentaa blogeille, jotka minä koen tärkeiksi ja jotka minua sykähdyttävät! Niitä on niin paljon ja sen vuoksi, varmaan joku jää mainitsematta, mutta tässä mainittu joitain...


Blogiaskartelija, jonka kanssa elokuussa tavatessa tunsin valtavaa sielunkumppanuutta. Ihana Hanne, että olet olemassa ja vaikka olet niin kaukana, niin se meitä yhdistävä linkki on silti. Kädentaitosi ovat ihania ja niitä on mukava seurata!
Maissin käden jälki on niin ihanan laadukasta, näyttävää, monipuolista ja vinkkejä antavaa. Maissin myös livenä pari kertaa tavanneena, voin kerta että hän on aivan mahtava nainen!
Aijan korttien taidokas jälki saa väkisinkin kateelliseksi :D Positiivisesti, mutta toisaalta sen kannustaa itseäni valtavasti etsimään uusia taitoja, juttuja ja harjoittelamaan. Aija on myös ihanan lämmin ihminen ja auttavainen!
Ihana persoona ja henkeen ja vereen käsillään tekijä. Tintin seurassa väkisinkin oppii koko ajan uutta, vaikka joskus tipun kyllä kärryiltäkin välillä :D
Ja monta muuta ihana blogia jossa käy ihan päivittäin...

Materiaalikuori # ála Jehkotar

Materiaalikuori on ollut liikkeessä heinäkuun lopusta lähtien! Sen päivittäminen on jäänyt retuperälle ja nyt lisään sen tänne sivustolle!

Jaaha kuori on valmiina ja valmiina lähtöön huomenna 29.7.08! Tässä voit seurata kuoren matkaa ja millaisia kortteja on niistä syntynyt!
  1. Jenskuliini -> VALMIIT
  2. Liisa -> VALMIIT
  3. Henzu -> valmiit
  4. Sade -> valmiit
  5. Tittiina -> valmiit *osoite lähti tänään tittiinalle (minun mokan vuoksi viivästynyt!!!!)
  6. Haanu
  7. Minna
  8. Mummeli
  9. Sammacco
  10. Tanlittan
  11. Jehkotar

12. syyskuuta 2008

Postin tuomaa...

Heini lähetti taas ihanan tilaukseni nopsaan ja kävin sen tänään neljältä postista hakemassa. Paketti oli vaikuttavan näköinen :D

Tilasin tämän jo hetken kuolaamani Crop-A-Dilen sirkkoineen. IHananlta näyttää ja tuntuu. Yritän tässä päästä ekaa korttia tekemään, missä sitä voisi kokeilla :D


Tilasin hieman jouluisia pahveja, kukkasia ja helmiä koristeeksi!

Toimituksessa olleet ihanat jouluiset pienet kukkaset :D


CardChallenge

Uusi perjantain ja uusi haaste! Tämä haatse on sellainen Tarun tekemä haaste, joka nyt sitten hyödynnettiin. Ihana haaste ja tällä kertaa minä olin se kapinallinen, ja toteutukseni vain hämärästi muistuttaa luonnosta. Mutta joskus käy näin ja rahkeet ei enää riitä tehdä uutta :D Yllättävää on myös se, että MINä tein pitkästä aikaa 3D kortin. Noita leikattuja ja koottuja nallehahmoja on tossa pino ja ajattelin tempaista siitä kortin!!
Uusia luonnoksia on tullut minulle. Yritän saada tämän ja huomisen aikana teille kaikille siitä asiasta postia ja sitten myös samalla tiedon, milloin teidän luonnos julkaistaan! Malttia, kiitos! Samoin uusia luonnostentekijöitä otetaan edelleen mukaan - rohkeasti vain postia minulle!

11. syyskuuta 2008

Klubipaketti tuli Magnolialta!

Täällä olen hetken kuolannut ja testileimannut leimasimet. Ne on aivan ihania! Osa on superihania ja osa vähemmän, mutta kaiken kaikkiaan onnistunut paketti - minusta! Ehkä tässä joulukorttien keskellä tulee tehtyä nyt parit syksyisetkin kortit.
Kyyhkynen ei kuulu klubipakettiin, se tuli tänään myös Paperinauhasta :D

Ihana Kallis Herätys!

Sähköpostiin oli tullut kampanjakirje The Glitter Pot´lta ja sinne oli pakko mennä... tilauskin oli jätettävä... siellä meinaan on ihania Forever Friends PAPEREISTA, LEIMOJA ja TARROJA MYYNNISSÄ! I - H - A - N - I - A!!

Käy vaikka vilaisemma, jos uskallat!!! :D