31. elokuuta 2008

Lumiukot edelleen joulutunnelmissa


Tässä lumiukko kuvassa on seuraavaa:
  • paperi sattumapinosta
  • leimakuva Penny Black
  • väritys Promarker ja Derwert Aqua Tone
  • teksti FinnStamper
  • lumihiutale Cuttlebug leikkaava ja kohokuvioiva
  • timangi

Tälläinen versio... :D

30. elokuuta 2008

Jehkotar CardChallenge #21

Heippa! CardChallengen haasteissa on päästy jo nro 21 asti ja aina näitä on ihana tehdä. Emona ihan nolottaa, että viime viikon haaste jäi tekemättä. Sen vuoksi oli pakko tehdä tämän viikon haaste, vaikka pientä toteutus ongelmaa olikin. No nyt se on valmis ja voin julkaista sen myös teille! Ihanan haastavan luonnoksen teki Annukka! Minulla kävi juuri niinkuin monelle muullekin - näytti vaikeammalta ja tulee varmaan toistenkin tätä ideaa käytettyä!!

Kortti suljettuna:

Kortti ns. normaali asennossa:
Sisällä oleva teksti:




29. elokuuta 2008

Lumiukkoja joulutunnelmissa

Torstaina syntyi pitkästä aikaa valmiita kortteja. Jouluiset on nyt pääasiassa työn alla ja hieman yritän tehdä pari-kolmea samanlaista kerralla, että saan tarpeeksi aikaiseksi. Tätä ihanaa tein kaksin kappalein! Olen aivan rakastunut tähän uuteen leimaisemeeni!





Leimasin: Penny Black

Väritys: Promarker ja Derwert Aqua tone

Paperi(t): Dovecraft

Kirjaimet: Sizzix Smart Boy



Muutto tapahtuu tänään...

Venetsialaisten kunniaksi! Vanha blogini tulee pysymään pystyssä yhä edelleen enkä suunnittele sen tyhjentämistä ja tuhoamista laisinkaan. Koskaan ei tiedä vaikka joskus tulisi ikävä takaisin. Ja onhan siellä paljon tietoja, muistoja yms sellaista tallella!!!

Vanhassa blogissani pyörii edelleen SYNTTÄRI-HAASTE! Ottakaa siihen osaa vanhassa blogissa vielä 31.8 iltaan asti! Arvon alku viikosta sitten tuotepalkinnon voittajan - josta löytyy kuva myös tuolta!

Ilmoittautua voi myös järjestämääni JOULUKALENTERI 2008 Swappiin. Siirrän sen tiedot heti kun ehdin tänne, mutta siihen asti sen tiedot löytyy TÄÄLTÄ! Ilmoittautumista aikaa on 15.9.08 asti!

Tervetuloa mukaan uuteen maailmaan :D

28. elokuuta 2008

Salaisuuden kiehtova maailma!

Viimeajat olen nauttinut suunnattomasta seuraavasta kirjasta...



Tähän kirjaan saan aikaa sijoitettua ja samalla sijoitettua tulevaisuuteeni monta tuntia tutkien elämän mahdollisuuksia ja niitä voimavaroja joita löytyy meistä kaikista! Suosittelen lämpimästi! Niin kirjana kuin elokuvana. Elokuvaa en tosin ole itse vielä nähnyt, mutta eiköhän asia pian korjaannut!

Ystäväni Tanlittan toi Lontoosta tuliaisena minulle aivan ihanan kirjanmerkin ja se sopii hyvin tämän kirjan kanssa yhteen...

12. elokuuta 2008

Mietin muuttoa...

Itsekin blogini kanssa tapelleena päätin luoda uuden blogin... muutanko nyt vai seuraavalla kerralla kun hermot menee, niin se jää nähtäväksi. Käyn välillä ainakin tutustumassa tämän Bloggerin toimintaan ja katsellaan... Jos joku tänne törmää, niin ASUN vielä täällä!!!